fbqJestas! Manuela Boscolla hämmentävä kaksoisolento menneisyydessä: entinen suuriruhtinatar Ksenia oli kuin ilmetty Manuela - katso ja vertaa! | Seiska
Katso kuvat!
Manuela Bosco

Jestas! Manuela Boscolla hämmentävä kaksoisolento menneisyydessä: entinen suuriruhtinatar Ksenia oli kuin ilmetty Manuela - katso ja vertaa!

Uutiset | 29.05.2020 14:38

Aikoinaan olympialaisissakin 100 metrin aitajuoksussa kilpaillut nykyinen kuvataiteilija Manuela Bosco, 37, julkaisi Instagramissaan kuvan kuninkaallisesta kaksoisolennostaan.

Manuela oli pitänyt kuvaussession miehensä Tuure Kilpeläisen, 49, kanssa, jonka jälkeen Manuela julkaisi luonnonkauniin mustavalkoisen kuvan tiistaina.

 Lue myös: Helsingin värikkäin äiti! Manuela Boscon hipahtava mammatyyli käänsi katseita – kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuela Bosco (@manuelabosco) on

Torstaina Manuelan tilille ilmestyi muita mustavalkoisia kuvia ja ensisilmäyksellä vaikuttaakin siltä, että kuvassa olisi Manuela itse. Kuvatekstissä lukee kuitenkin nimi Ksenia Romanova.

Lue myös: Tässä on Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen yhteinen tyttövauva – katso!

Suuriruhtinatar Ksenia Aleksandrovna Romanova oli Venäjän keisarin Aleksanteri III:n tytär, ja keisari Nikolai II oli Ksenian isoveli. Ksenia syntyi Pietarissa vuonna 1875 ja kuoli 85 vuoden iässä Lontoossa vuonna 1960.

Monen seuraajan mielestä Manuelan ja Ksenian yhdennäköisyys oli huomattava.

- Tää on jo spooky, artisti Chisu kommentoi kuvaan.

- Suomen kuningatar Manuela de Bosco, toinen seuraaja vitsaili kommenteissa.

Lue myös: Kurkkaa Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen kotiin – sisustusdilemma iski: ”Sininen vai vaaleanpunainen sohva?”

Myös Manuelan miestä Tuurea vertailtiin ulkonäöllisesti kuninkaallisiin.

- Onko Tuure Alexander..? Siinäkin samaa näköä, yksi seuraaja kommentoi kuvaan.

Manuelalla ja Tuurella on yksi yhteinen lapsi, helmikuussa 2019 syntynyt tyttövauva. Pariskunnan uusperheeseen kuuluu peräti viisi lasta, sillä sekä Manuelalla että Tuurella on aiemmista liitoistaan kaksi lasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuela Bosco (@manuelabosco) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuela Bosco (@manuelabosco) on

Kuuluisa venäläinen hallitsijasuku

Romanovit oli Venäjän hallitsijasuku yli 300 vuoden ajan, vuodesta 1613 aina vuoteen 1917 saakka. Romanovit nousivat Venäjän hallitsijasuvuksi, kun 17-vuotias Mikael Romanov valittiin Venäjän tsaariksi ja hänet kruunattiin nimellä Mikael I.

Venäjän kruunu periytyi tämän jälkeen Romanovin suvussa, mutta seuraaviin vallanvaihdoksiin liittyi useasti perimyskiistoja ja palatsivallankaappauksia. Tämä johtui siitä, ettei Venäjällä siihen aikaan ollut pysyvää kruununperimysjärjestystä.

Romanovit syrjäytettiin vallasta vuonna 1917, jonka jälkeen Venäjällä tapahtui useita vallankumouksia. Nämä johtivat myöhemmin Neuvosto-Venäjän perustamiseen.

Romanovin suvun viimeinen keisari Nikolai II jälkeläisineen ja veljineen teloitettiin kuuluisasti vuonna 1918.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!