Katso kuva!

Jestas! Lola Odusoga latasi someen seisauttavan povikuvan uusien seuraajien kunniaksi - pompsauttaako tämä otos Lolan Instagram-suosion kohti ratkaisevaa rajapyykkiä?

Uutiset | 25.11.2020 14:53

Entinen Miss Suomi ja median monitaituri Lola Odusoga, 43, iloitsee sosiaalisessa mediassa Instagram-seuraajamääränsä kasvua.

Lolan Instagram-tili kaapattiin aiemmin tänä vuonna ja hän menetti hetkessä kaikki kymmenettuhannet seuraajansa. Lola perusti järkytyksen jälkeen heti uuden IG-tilin, mutta vanhojen seuraajien takaisin saaminen on ollut hidasta. Nyt kuitenkin seuraajamäärä on kohonnut jo kunnioitettaviin lukemiin.

- 6000, kiitos teille kaikille! Olen todella kiitollinen, että ihmiset ovat löytäneet uuden tilini. , Lola hehkuttaa englanninkielisessä päivityksessään vapaasti suomennettuna.

Rajapyykin rikkomisesta innostuneena Lola jakoi Instagramissa upean bikinikuvan. Takavuosina otetussa otoksessa kaunotar poseeraa kylpyammeessa leveästi hymyillen ja rintamus näyttävästi esillä. 

Lue myös:  Hikinen video julki! Lola Odusoga tunnustaa mieltymyksensä ponnaripäisiin miehiin – Seiskan toimittajan ilme näkemisen arvoinen: katso Siivet suussa! 

Toiminnot takaisin

Lola ei kuitenkaan aio seuraajamäärien kartuttamista lopettaa, sillä hän tahtoo saada takaisin kesällä menettämänsä seuraajat.

Lue lisää: Lola Odusogan Instagram-tili kaapattiin! "Yhtäkkiä mut heitettiin pihalle ja menetin 25 000 seuraajaa!"

Kaunotar haluaa sovelluksessa käyttöönsä kaikki samat toiminnot, joita hänellä oli ennen kuin tili vietiin. Instagramin videotarinoihin saa mahdollisuuden liittää linkkejä haluamilleen sivustoille, jos tilillä on vähintään 10 000 seuraajaa. Linkkien lisäämistä kutsutaan ”swipe up”-toiminnoksi.  

- Enää 4000 niin saan ”swipe up”-toiminnon takaisin, Lola kertoo. 

Lue myös: Lola Odusoga jakaa grillausvinkkinsä: ”Sottaisuus sopii ulkokokkailuun!” 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!