Jere Karalahti

Jere Karalahden raju nuoruus: rahoitti huumeiden käyttöä ja peliriippuvuutta varkauksilla!

Uutiset | 06.10.2017 16:36

Kiekkoilija Jere Karalahden perjantaina julkaistussa Jere-elämäkerrassa poraudutaan kohusta kohuun ryvettyneen kohukiekkolegendan rajuun elämään perinpohjaisesta.

Kirjassa käy ilmi, että Tapulikaupungin kasvatti ajautui huonoille teille jo kouluikäisenä. Peruskoulun jälkeen hän jätti Vallilan ammattikoulun talonrakentajalinjan kesken. Työttömälle ja jo tuolloin alkoholin, kannabiksen ja peliautomaattien suurkuluttajalle tuli pian pulaa rahasta, joten hän päätti kaverinsa kanssa rahoittaa elämäänsä vaatevarkauksilla.

Jere Karalahti syyttää omasta pettämisestään ex-vaimoaan - salarakas Oksana oli hyvää vaihtelua kiekkoarkeen: Suhteemme perustui vain seksiin!

–Ratkaisuksi jatkuvana persaukisena olemiseen keksimme alkaa varastaa vaatteita.

–Varastelu osoittautui hyväksi bisnekseksi, ja nälkä kasvoi syödessä. Samoin kasvoi kuitenkin himo pokerin ja kenon pelaamiseen.

Samoista tavarataloista ei voinut varastelua ei voinut jatkaa loputtomiin, joten Jere kavereineen laajensi reviiriään yhä pidemmälle. Jere jäi lopulta kiinni Keravan Anttilassa.

– Isokokoinen siilitukkainen vartija astelee viereeni ja tarttuu riuskalla otteella kädestäni. Mitään ei ole tehtävissä.

– Kotona äiti antoi kunnolla satikutia, mutta valehtelin näpistelyn jäävän tähän yhteen ainoaan kertaan ja jatkoin bisneksiä.

Jere Karalahti myöntää kirjassaan myös uhkapeliongelmansa - hävisi lyhyessä ajassa 200 000 dollaria!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!