fbq
Uutiset
16.04.2018 11:20
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Nanna Karalahti
Jere Karalahden Nanna-vaimo esitteli vlogissaan pariskunnan upean kodin Keravalla: valkoista ja harmaata, isot ikkunat ja superpedantti järjestys!
Uutiset
16.04.2018 11:20
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Ex-kohukiekkoilija Jere Karalahti ja hänen Nanna-vaimonsa muuttivat syksyllä Helsingin Kalasatamasta Nannan lapsuusmaisemiin Keravalle.

Lue lisää: Paparazzi iski: Näin sujui Karalahtien yllätysmuutto Keravalle: Jere kantoi, Nanna kuntoili ja pyllisteli – kuvat!

Pariskunta osti keravalaiselta, modernilta pientaloalueelta 369 000 euron omakotitalon.

Lue lisää: Tänne Jere ja Nanna Karalahti muuttivat – 369 000 euron omakotitalo!

Karalahtien koti

Valkoinen sisustus

Nanna esitteli uuden kodin sisustusta viime viikolla julkaistussa (10.4.) vlogipostauksessaan. Videolta selviää, että koti muistuttaa tyyliltään hyvin paljon pariskunnan aiempia lukaaleja: sisustuksen pääväri on valkoinen ja tavarat ovat äärimmäisen siistissä järjestyksessä.

Kodissa on 5–6 huonetta, keittiö, saunaosasto, kodinhoitohuone ja kaksi kylpyhuonetta. Lasitetulta terassilta pääsee omalle pienelle pihalle. Neliöitä on 152. Talo sijaitsee alueella, jonka voi kuvitella palvelevan hyvin jokaisen perheenjäsenen tarpeita. Aivan tien toisella puolella on päiväkoti toukokuussa kaksi vuotta täyttävälle Jax-pojalle.

Pariskunnan toisen yhteisen lapsen, pienen tyttövauvan laskettu aika on heinäkuussa.

LUE LISÄÄ: NANNA KARALAHTI VAHVISTI RASKAUTENSA HERKÄLLÄ KUVALLA: "PIENESTÄ POJASTANI TULEEKIN NYT ISOVELI!"

Talon takaa lähtee erinomaiset lenkkeilypolut, ja siellä on myös useita jalkapallokenttiä maaleineen. Helsingin keskustaan on matkaa noin 35 kilometriä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »