Jere Karalahti ja Oksana Chaiko

Jere Karalahden 6-vuotias Stella-tytär kyselee isästään - äiti Oksana Chaiko murheissaan: ”En ole kertonut hänelle, ettei isäsi halua nähdä sinua lainkaan!”

22.05.2020 06:07

Valkovenäläisellä Oksana Chaikolla ja suomalaisella ex-kohukiekkoilija Jere Karalahdella on syksyllä 2013 Minskissä syntynyt Stella-tytär, jonka elatuksesta on kiistelty oikeudessa asti. Nykyään Jere ja Oksana asuvat kumpikin tahoillaan Suomessa, mutta vanhempien välillä vallitsee yhä ruma välirikko.

Lue myös: Nanna uhkasi poliiseilla! Ex-salarakas Oksana Chaiko yritti tavata Jere Karalahden – tytär kaipaa isäänsä!

Oksanaa tilanne ei muuten häiritse, paitsi että hänen vauhdilla kasvava tyttärensä on kuulemma alkanut kysellä yhä enemmän isästään.

– Stella on jo tarpeeksi iso tyttö ymmärtääkseen, että jokaisella lapsella on isä ja äiti. Hänkin haluaisi tuntea isänsä ja olla yhteyksissä tähän, Oksana sanoo Seiskalle.

Lue myös: Uhkasi soittaa poliisit ja heittää ulos? Näin Nanna Karalahti kommentoi Jeren ex-salarakkaan rajuja väitteitä: "Väärä aika ja paikka"

– Aina aika ajoin Stella muistaa Jeren ja kyselee, koska isi tulee katsomaan häntä. En ole vielä kertonut hänelle, ettei isäsi halua nähdä sinua lainkaan. Olen vain vastannut, että isäsi rakastaa sinua hyvin paljon, ja että ehkä hän on vain liian kiireinen.

LUE LISÄÄ OKSANA CHAIKON JA STELLAN KUULUMISIA TUOREIMMASTA SEISKASTA!

Stella Karalahti on nyt 6-vuotias. Reippaan pikkuneidin olisi määrä aloittaa koulu elokuussa.
Stella Karalahti on nyt 6-vuotias. Reippaan pikkuneidin olisi määrä aloittaa koulu elokuussa.

 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto ja Oksanan albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!