Uutiset

Jere Karalahdella ja ex-salarakas Oksana Chaikolla käynnissä toinenkin oikeustaistelu: Jereltä tyly vastaus elatusapuvaatimukseen – ”Mitäs muutit Suomeen!”

07.03.2018 07:39

Jere Karalahden valkovenäläinen ex-rakas ja lapsen äiti Oksana Chaiko on tehnyt rikosilmoituksen Jeren lokakuussa ilmestyneestä elämäkertakirjasta. Poliisi on aloittanut asiasta rikostutkinnan.

Lue myös: Jere Karalahden elämäkerrasta rikostutkinta - Jereä epäillään valheista!

Jere ja Oksana käyvät myös oikeustaistelua neljävuotiaan Stella-tyttären elatusavusta.

Vuonna 2016 käräjäoikeus määräsi Jeren maksamaan 200 euroa kuukausittaista elatusapua, mutta summa oli mitoitettu Valko-Venäjän hintatasoon. Sittemmin Oksana on kolmen tyttärensä kanssa muuttanut Suomeen ja vaatinut elatusavun nostamista 434,10 euroon.

Lue myös: Tästä Jere Karalahden tuoreessa rikosepäilyssä on kyse – poliisi tutkii elämäkerran sisältöä: ”Hän lupasi, että ehkäisyasiat ovat kunnossa!”

Käräjäoikeudelle antamassaan vastauksessa Jere kertoo Oksanan itse päättäneen lopettaa työnsä Valko-Venäjällä ja muuttaa Suomeen, jossa hänellä ei ole töitä eikä vaadittavaa kielitaitoa työllistyä. Jeren mukaan sen ei pitäisi olla hänen ongelmansa eikä lain mukainen peruste elatusavun korottamiselle.

Lisäksi Jere väittää Oksanan asuvan tulotasoonsa nähden aivan liian kalliissa vuokra-asunnossa.

Lue myös: Jere Karalahden ex-salarakas Oksana Chaiko joutui keskelle piinaavaa asuntohelvettiä! ”Ei edes juoksevaa vettä”

Ei mainitse kirjatuloja

Jere vetoaa myös tulotasonsa laskuun jääkiekkouran jälkeen. Hän kertoo nettopalkkansa olleen vuonna 2017 keskimäärin 1 613 euroa. Hän on liittänyt mukaan palkkalaskeman hänen ja vaimonsa Nannan Rojax Oy:ltä. Jere on yhtiön toimitusjohtaja.

Myyntimenestykseksi nousseen Jere-omaelämänkerran tuomista tuloista hän ei mainitse mitään.

Jere vaatii vastauksessaan oikeutta hylkäämään Oksanan kanteen ja Oksanaa korvaamaan hänen oikeudenkäyntikulunsa.
Jere vaatii vastauksessaan oikeutta hylkäämään Oksanan kanteen ja Oksanaa korvaamaan hänen oikeudenkäyntikulunsa.

Jere kertoo myös, että hänellä on maksettavanaan yli 362 000 euron asuntolainat, joiden lyhennykset ovat 1 547 euroa kuussa. Kummatkin lainat ovat tosin Nanna-vaimon nimissä.

Lue myös: Tänne Jere ja Nanna Karalahti muuttivat – 369 000 euron omakotitalo!

Maksoi ulosottonsa

Jere on helmikuussa maksanut lähes kaikki tuhansien eurojen ulosottovelkansa. Suurimmat summat olivat hänen tyttäriensä, Stellan ja 17-vuotiaan Ronjan elatusmaksut, joita hän oli vuosia laiminlyönyt.

Lue myös: Ohhoh, mitä ihmettä? Jere Karalahti maksoi melkein kaikki ulosottonsa!

Seiska paljasti äskettäin, että Jeren vaimo Nanna-odottaa parin toista lasta. Heillä on ennestään vajaa kaksivuotias Jax-poika. He muuttivat viime vuonna Keravalle ja ilmoittivat perustavansa uuteen kotikaupunkiinsa liikuntapäiväkodin 1–6-vuotiaille lapsille.

Lue myös: Nanna ja Jere Karalahden yllätys: Vauva tulossa!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!