Uutiset

Jenni Vartiaisesta tuli kiinteistömoguli: omakotitalo ja kaupunkikämppä!

14.06.2017 12:31

Seiska uutisoi maaliskuussa laulaja Jenni Vartiaisen, 34, ostaneen viime kesänä Helsingistä itselleen upean, noin 150 neliön omakotitalon. Omakotitaloon muuton tieltä Jenni laittoi aiemmin tukikohtanaan toimineen 100-neliöisen kaupunkiasuntonsa vuokralle.

Tähtiartisti vuokrasi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaa kattohuoneistoa vuokrausyritys Forenomin kautta runsaan 3 600 euron kuukausihintaan. Seiskan tietojen mukaan täkyyn on tarttunut NHL-kiekkoilija Mikael Granlund, 25, joka on hiljattain muuttanut hulppeaan asuntoon mallityttöystävänsä Emmi Kainulaisen kanssa.

Ennen Jenniä asunto tuli kuuluisaksi toisen laulajan, Chisun eli Christel Sundbergin kotina.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Talon ullakkotilaan remontoidussa viistokattoisessa ja tunnelmallisessa asunnossa on kaksi huonetta, keittiö, kylpyhuone, kaksi wc:tä, sauna ja sisäpihalle avautuva parveke. Viihtyisää tilaa elävöittävät erkkerit, pylväät ja tiilielementit.

Nykyään Jenni asuu omakotitalossa, josta hän pulitti 695 000 euroa. 150-neliöisessä talossa on viisi huonetta, keittiö ja upea saunaosasto, iso parveke sekä kookas terassi ja oma piha. Tontti on metsän reunalla, joten se tarjoaa tähtiartistille loistavat ulkoilumahdollisuudet.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!