Jenni Vartiaisesta tuli kiinteistömoguli: omakotitalo ja kaupunkikämppä!

Uutiset | 14.06.2017 12:31

Seiska uutisoi maaliskuussa laulaja Jenni Vartiaisen, 34, ostaneen viime kesänä Helsingistä itselleen upean, noin 150 neliön omakotitalon. Omakotitaloon muuton tieltä Jenni laittoi aiemmin tukikohtanaan toimineen 100-neliöisen kaupunkiasuntonsa vuokralle.

JENNI VARTIAINEN SATSASI LAATUUN: UUSI ÖKYKOTI JA ALLA 60 000 EURON AUDI - KUVA!

Tähtiartisti vuokrasi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaa kattohuoneistoa vuokrausyritys Forenomin kautta runsaan 3 600 euron kuukausihintaan. Seiskan tietojen mukaan täkyyn on tarttunut NHL-kiekkoilija Mikael Granlund, 25, joka on hiljattain muuttanut hulppeaan asuntoon mallityttöystävänsä Emmi Kainulaisen kanssa.

MIKAEL GRANLUND MUUTTI JENNI VARTIAISEN VUOKRALAISEKSI: HUH, MIKÄ KUUKAUSIVUOKRA!

Ennen Jenniä asunto tuli kuuluisaksi toisen laulajan, Chisun eli Christel Sundbergin kotina.

Talon ullakkotilaan remontoidussa viistokattoisessa ja tunnelmallisessa asunnossa on kaksi huonetta, keittiö, kylpyhuone, kaksi wc:tä, sauna ja sisäpihalle avautuva parveke. Viihtyisää tilaa elävöittävät erkkerit, pylväät ja tiilielementit.

Nykyään Jenni asuu omakotitalossa, josta hän pulitti 695 000 euroa. 150-neliöisessä talossa on viisi huonetta, keittiö ja upea saunaosasto, iso parveke sekä kookas terassi ja oma piha. Tontti on metsän reunalla, joten se tarjoaa tähtiartistille loistavat ulkoilumahdollisuudet.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!