Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen julkaisi poikkeuksellisen viestin ja kuvan some-tilillään: "Elän nyt maassa, joka surullista kyllä..."

Uutiset | 24.11.2020 19:16

Laulajatähti Jenni Vartiainen, 37, julkaisi lapsuuskuvansa ja otti kantaa tärkeään ja ajankohtaiseen aiheeseen Instagram-tilillään. New Yorkissa nykyisin asuva herkkä tulkitsija kirjoitti muun muassa lasten oikeuksista ja unelmoinnin tärkeydestä.

- Terveisiä New Yorkista! 20.11.1989 täällä hyväksyttiin YK:n lapsen oikeuksien yleissopimus - maailman laajimmin ratifioitu ihmisoikeussopimus! Olin silloin kuusivuotias, joka unelmoi olevansa Sabrina, Jenni muisteli kuvatekstissään.

Jenni viitannee unelmallaan kansainväliseen italialaistähteen Sabrina Salernoon, 52, jonka huippu-ura ajoittui juuri 80-luvun lopulle ja 90-luvun alkuun.

Lue myös: "Odottavan aika on pitkä" - vau mikä raskausvatsa, Jenni Vartiainen!

- Elän nyt maassa, Yhdysvalloissa, joka surullista kyllä, ei ole ratifioinut tätä sopimusta. Onneksi 196 muuta maata on. Tänä vuonna teemana on Lapsen oikeus tulevaisuuteen. Jokaisen lapsen täytyy uskaltaa unelmoida! On pandemiat ja kaikki kamala, mutta on luotava lähtökohdat, että toivo tulevasta ja unelmointi on mahdollista. Joskus olin pieni, sitten iso, sama kuitenkin, Jenni kirjoitti.

Tunnistatko Jenni Vartiaisen alla olevasta lapsuuskuvasta?

Lue myös: Jenni Vartiainen ja rahkamiljonääri: Salakihlat?! Tuore kuva paljastaa upean sormuksen laulajan vasemmassa nimettömässä - katso!

Lue myös: Vau! Tältä Vappu Pimiä, Jenni Vartiainen, Janina Fry ja 14 muuta suomalaista julkkiskaunotarta näyttävät täysin luonnollisina ilman meikkiä - katso pysäyttävä kuvagalleria!

Ja näin pienestä unelmoijasta kasvoi huippuluokan menestyjä. Jenni sai liikemieskumppaninsa Samin kanssa perheenlisäystä lokakuussa 2019.

Jenni itse ponnahti julkisuuteen Popstars-tv-ohjelman myötä vuonna 2002, jolloin syntyi myös supersuosittu Gimmel-tyttöbändi. Uransa aikana hänet on palkittu peräti yhdeksällä Emma-patsaalla, ja Jenni kuuluukin Suomen kestotähtiin musiikkirintamalla.

Lue myös: Jenni Vartiainen sai esikoisensa - vauvakuva kerää suomalaisjulkkiksilta koskettavia onnitteluita: "Maailmankaikkeuden suurin voima"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!