fbqJenni Vartiainen avautuu Gimmel-ajoistaan: Keikkoja tultiin katsomaan kuin apinaa häkissä, kaksi vuotta myöhemmin yleisössä oli 15 ihmistä! | Seiska
Jenni Vartiainen poseeraa Seiskalle

Jenni Vartiainen avautuu Gimmel-ajoistaan: Keikkoja tultiin katsomaan kuin apinaa häkissä, kaksi vuotta myöhemmin yleisössä oli 15 ihmistä!

Uutiset | 23.10.2017 13:59

Vain elämää -ohjelmassa on koko kauden ajan kuultu tarinoita ja kokemuksia, joista kaikki kahdeksan artistia eivät ole välttämättä puhuneet julkisesti koskaan aikaisemmin.    

Encore-jaksossa tunnelma on keveä, sillä tällä kertaa ei vietetä vain yhden artistin päivää.

Vain elämää -kulissit

Illallispöydässä keskustelu siirtyy aikaan ennen supertähteyttä. Juha Tapio pohtiikin ääneen, ovatko kaikki aloittaneet uransa esiintymällä tyhjille saleille, vai ovatko he heti päässeet laulamaan suurille lavoille ja yleisöille.

Lähes jokainen artisti kertoo pystyvänsä samaistumaan siihen, että keikalla on ollut alle 50 ihmistä.

Gimmel-bändi esiintyy

Jenni Vartiainen nousi alun perin julkisuuteen Popstars-laulukilpailusta, joka loppujen lopuksi muodosti bändin Gimmel.

- Kun aloitimme Gimmelin kanssa, ja meillä oli se ohjelma alla, niin joka paikka oli tosi, tosi täynnä. Sitä tultiin katsomaan vähän kuin apinaa häkissä, saa katsoa ei ruokkia -henkisesti. Sitten meni kaksi vuotta, niin viimeisillä keikoilla oli 15 ihmistä. Silleen, että pystyi keikan aikana laskemaan montako ihmistä siellä on, Jenni muistelee.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media & seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!