fbq
Uutiset
26.09.2013 13:56
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Jenni Dahlmanin villit ja kosteat kaasunaamaribileet - katso kuvat!
Jenni Dahlmanin villit ja kosteat kaasunaamaribileet - katso kuvat!
Uutiset
26.09.2013 13:56
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Kun Kimi Räikkönen lähti viime sunnuntaina kello 15 Singaporen katuradalla ajetun Formula 1 -osakilpailun ensimmäiselle kierrokselle, sytytti ex-vaimo Jenni samalla minuutilla tupakan ja hörppäsi lonkerosta pitkän kulauksen ravintola Salven terassilla Helsingissä.


Formulakisat eivät siis Jenniä kiinnostaneet, mutta ystävättären päässä olleesta Rähinä-ryhmän lippalakista ja railakkaasta sunnuntaijuhlimisesta päätellen olisi porukan voinut veikata suuntaavan illalla vaikkapa Cheekin toiseen viikonlopun jäähallikonserttiin.


Lukuisten lonkeroiden ja ohrapirtelöiden jälkeen Jennin seurueeseen kuuluneet miehet päättivät ryhtyä ehostamaan myös omaa kostyymiään. He poistuivat paikalta hetkeksi
mutta palasivat pian armeijan ylijäämätarvikkeisiin verhoutuneena. Kaverukset olivat hommanneet näyttävät kaasunaamarit, sekä Jennille ja tämän kahdelle ystävättärelle Saksan lipuilla varustetut maastopusakat.

Jenni oli porukasta ainoa, joka ei laittanut asua vielä ylleen, vaikka olikin silminnähden innostunut rekvisiitasta. Kello 16 aikoihin Jenni ystävättärineen suuntasi Hietalahdenrannalla sijaitsevan luksuskerrostalon uumeniin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »