Uutiset

Jenna Lepomäen tapossa avustanut Joel Lilo vaatii muhkeita korvauksia!

28.03.2017 16:00

Aurinkorannikolla kesällä 2011 tapetun 18-vuotiaan Jenna Lepomäen surmassa ystäväänsä avustanut Joel Lilo joutuu toukokuussa jälleen käräjille. Lilo on tosin tällä kertaa asianomistajien penkillä, sillä syyttäjä hakee tuomiota kahdelle miehelle hänen pahoinpitelystään.

Seiska kertoi marraskuussa 2015, että Lilo joutui kostotoimenpiteen kohteeksi Seinäjoella. Ruokakaupasta palannut Lilo havahtui rautatieasemalla siihen, että kaksi miestä seurasi häntä.

– Miehet selvästi tunnistivat minut. Menin junaan, ja he seurasivat perässä. Sitten alkoi kauhea mätkiminen, ja sain nyrkistä päähän ihan huolella. Ostokseni lensivät pitkin poikin, Lilo kertoi tuolloin Seiskalle.

Asiaa käsitellään Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa, ja juttukokonaisuudessa on syytettynä kolme henkilöä. Lilon pahoinpitelyn lisäksi heitä syytetään varkaudesta, toisesta pahoinpitelystä ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

"Pahoinpitely julkisella paikalla aiheuttaa epämukavuutta"

Lilo kertoo Seiskalle vaativansa oikeudenkäyntikulujen lisäksi molemmilta syytetyiltä 1 500 euroa korvauksina kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta. Hän penää rahaa myös käyttämättä jääneestä junalipusta, taksikyydistä, terveydenhoidollisista kuluista sekä rikkoutuneista sukista ja elintarvikkeista.

– Korvausvaatimukset ovat kohtuullisia, sillä pahoinpitelyn kohteeksi joutuminen julkisella paikalla aiheuttaa turhaa varovaisuutta ja tietynlaista epämukavuutta vielä näin melkein puolitoista vuotta teon jälkeenkin, Lilo perustelee.

Jenna Lepomäen tapossa avustaneen Joel Lilon mukaan hänet hakattiin kostoksi.

Istui avunannosta tappoon kaksi vuotta

Lilo on tuomittu avunannosta Jenna Lepomäen tappoon. Hän sai teosta kuuden vuoden tuomion, josta suoritti vankeudessa kaksi vuotta.

Seiska julkaisi vuonna 2015 Joel Lilon lähettämän kuvan hänen murjotusta naamastaan. (Kuva yllä.)

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!