fbq
Uutiset
26.05.2014 21:28
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Jenkkitähti Seiskalle: En tiennyt, kiinnostanko enää ihmisiä!
Jenkkitähti Seiskalle: En tiennyt, kiinnostanko enää ihmisiä!
Uutiset
26.05.2014 21:28
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Laulaja Anastacia on huomannut musiikkibisneksen muuttuneen radikaalisti viime vuosien aikana.

Anastacia aloitti laulajanuransa vuonna 1998 osallistumalla MTV:n kykykilpailuun The Cut. Sen myötä hän sai levytyssopimuksen ja julkaisi debyyttialbuminsa Not That Kind keväällä 2000. Anastacian mukaan musiikkimaailma toimi tuolloin eri tavalla kuin nyt.

- Musiikkimaailma on muuttunut radikaalisti, mutta se ei haittaa minua. Olen innoissani, koska koen saavani muutoksen myötä uudenlaisia mahdollisuuksia, Anastacia pohti Seiskan puhelinhaastattelussa.


Musiikkiala muuttunut seksuaaliseksi

Nykyään artistit markkinoivat itseään seksikkäiden musiikkivideoiden ja asuvalintojen avulla. Anastacian mielestä kyse on ketjureaktiosta.

- Ihmiset seuraavat esimerkkejä, ja sen myötä koko ala muuttuu seksuaaliseksi. Itse en esittele vartaloani, mutta voin silti tuntea oloni seksikkääksi. Seksikkyys on aina katsojan silmässä.

 

"Nykyajan hiteissä ei ole järkeä"

Anastacialle paluu musiikkibisnekseen ei ollut itsestäänselvyys, mutta intohimo laulujen kirjoittamista kohtaan oli suuri.

- Pidin taukoa, koska en tiennyt olinko ihmisiä kiinnostava artisti. Ajattelin, etteivät ihmiset ole kiinnostuneita musiikistani, koska en ollut julkaissut materiaalia pitkään aikaan. Ikävöin kappaleiden kirjoittamista, ja minun oli päästävä takaisin musiikin pariin. Halusin kirjoittaa itse kappaleeni, jotta kuulostan itseltäni.

- En pysty samastumaan nykyajan hitteihin, koska sanoissa ei ole aina järkeä. Nautin niistä, ja voin fiilistellä kappaleita autossa. En kuitenkaan osaa sanoa, oliko niissä sen suurempaa sanomaa. Olen tarinoiden kertoja, ja siksi kappaleissani on aina jonkinlainen viesti ja sanoma.

Anastacian uusi albumi Resurrection julkaistiin 9.5.2014.

 

LUE MYÖS:

Rintasyövästä selvinnyt Anastacia avautui Seiskalle rintojen poistostaan

Anastacia rintasyövästään Seiskalle: Pelkäsin kuolevani!

Laulajatar surun murtama - syöpä uusiutui!

Syöpää sairastava Hunks-Jani lähtee vaihtoehtohoitoon Kroatiaan: Monen mielestä teen tyhmästi!

Iskelmälaulaja menehtyi syöpään

Tv-juontaja kävi mammografiassa suorassa lähetyksessä - häneltä löytyi rintasyöpä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »