fbq
Uutiset
24.04.2018 11:36
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram
Adeliina Kaasalainen paljastelee somessa.
Jenkkiräppäri Tygan musiikkivideolla esiintynyt suomalaiskaunotar esittelee täydellistä peppuaan – katso!
Uutiset
24.04.2018 11:36
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram

Aikoinaan Miss Helsinki -kilpailussa mukana ollut Adeliina Kaasalainen kävi viime vuonna rapakon takana Los Angelesissa haistelemassa sikäläisen mallibisneksen tuulia.

Silloin hän päätyi esiintymään suositun räppärin Tygan musiikkivideolle, jossa Adeliinalla on keskeinen rooli. Videota on katsottu YouTubessa tähän mennessä yli viisi miljoonaa kertaa.

Lue myös: Missi-malli Adeliina Kaasalainen päätyi räppäri Tygan musiikkivideolle – videota katsottu liki 5 miljoonaa kertaa: ”Kuvauspäivä oli pitkä mutta kiva!”

Paljastelee somessa

Adeliina on suosittu hahmo myös sosiaalisessa mediassa. Silloin tällöin kaunotar hemmottelee Instagram-seuraajiaan julkaisemalla seksikkäitä kuvia itsestään.

Äskettäin Adeliina julkaisi kuvan, jossa kaunotar makaa matalassa vedessä mahallaan pikkuruisissa bikineissä. Peppunsa seksipommi on nostanut vedenpinnan yläpuolelle, joten huomio kiinnittyy väkisin hänen täydellisiin pakaroihinsa.

 

We can get away-ay, maybe to Guatemala

A post shared by Adeliina (@adebis) on

Lue myös: Jenkkiräppäri Tygan musiikkivideon Miss Helsinki -seksipommia ei ole edes tunnistaa vanhoista kuvista - katso ja hämmästy!

Miljonäärin seurassa

Maaliskuussa Adeliina herätti huomiota, kun hän viihtyi ulkomailla julkkismiljonääri Tai Lopezin seurassa. Los Angelesissa asuva Tai julkaisi Twitter-tilillään hämmentävän videon, jossa Adeliina keimaili uima-altaalla. Miljonääri lupasi seuraajilleen rahapalkinnon, jos joku pystyisi arvaamaan Adeliinan kansallisuuden.

Lue myös: Suomalaismalli Adeliina Kaasalainen miljonäärin luona Yhdysvalloissa – hämmentävä video leviää somessa!

Playboyn kuvaukset nurin

Helmikuussa Adeliina kertoi Seiskalle, että alun perin hänen oli tarkoitus osallistua Los Angelesissa Playboy-lehden kuvauksiin.

– Hain Playboy-lehteen ja pääsin. Kuvauksissa tuli kuitenkin vastaan se, että minun olisi pitänyt hommata Yhdysvaltoihin työviisumi. Lopulta en voinut osallistua kuvauksiin, Adeliina harmitteli Seiskalle helmikuussa.

Lue myös: Mallikaunotar Adeliina Kaasalainen pääsi Playboy-lehden kuvauksiin – unelmapesti nurin viime hetkellä!

 

Don’t get it twisted

A post shared by Adeliina (@adebis) on

 

Luh ya

A post shared by Adeliina (@adebis) on

 

What u say?

A post shared by Adeliina (@adebis) on

 

A post shared by Adeliina (@adebis) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »