fbq
Uutiset
17.08.2017 20:05
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan toimitus
Jasper Pääkkönen haluaa kovempia rangaistuksia salakalastajille.
Jasper Pääkköseltä kiivas avautuminen jääkiekkotähden kalastuskuvista: Laki on liian lepsu – Kanadassa saisi 100 000 euron sakot!
Uutiset
17.08.2017 20:05
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan toimitus

Karjalainen-lehti uutisoi viikko sitten, että Turun Palloseuraa edustava Petrus Palmu, 20, oli viime kesänä kalastanut kotipaikkakunnallaan kalastuskieltoalueella. Joensuusta kotoisin oleva Petrus oli julkaissut Instagramissa kuvan kalansaaliistaan.

Taustaa: Jasper Pääkkönen haukkui suomalaisen NHL-lupauksen urpoksi! Karjalainen: Petrus Palmu kehuskeli salakalastuksella

Vastaavanlaisia kalastuskuvia löytyi jääkiekkoilijan sometililtä myös tältä kesältä, mutta Karjalaisen uutisoinnin jälkeen kaikki kalastuskuvat poistettiin.

Haukkuu ministeriön

Näyttelijä Jasper Pääkkönen, 37, tunnetaan innokkaana kalamiehenä ja uhanalaisten kalojen puolustajana. Hän reagoi Facebookissa voimakkaasti, kun Petruksen salakalastus tuli ilmi.

– V***u. Mikä. Urpo. Salakalastaa saimaannorppaa uhanalaisempia kaloja ja vielä paukuttelee asialla henkseleitä, Jasper kirjoitti omalla Facebook-sivullaan.

Jasper Pääkkönen ja uusi mallirakas suutelivat himokkaasti Helsingissä: upeavartaloinen Alexandra, 32, keimaili pikkubikineissä – kuvat!

Seiskalle Jasper moitti myös lainsäätäjän toimintaa.

– Suomen kalastuslaki on aivan liian lepsu. Maa- ja metsätalousministeriö on ollut pelkurimainen kiristämään salakalastuksen sanktioita, Jasper kertoo Seiskalle.

Kanadassa reippaat sakot

Petrus varattiin tänä kesänä NHL-seura Vancouver Canucksiin.

– Jos Palmu olisi tehnyt tämän Vancouverissa, niin sanktiot olisivat toista luokkaa, Jasper sanoo.

Jasper Pääkkönen ja Antero Vartia lomamatkalla upeissa maisemissa - kuvat!

Jasperin mukaan Vancouverissa vastaavanlaisesta toiminnasta voisi saada 100 000 dollarin sakot tai kaksi vuotta vankeutta.

Katui tekoaan

TPS:n julkaisemassa tiedotteessa Petrus myöntää tekonsa.

– Olen katunut tekoani, maksanut sakot enkä enää ikinä tekisi mitään noin typerää, Petrus sanoo tiedotteessa.

Petrus sanoo päästäneensä kalan takaisin kuvan ottamisen jälkeen. Tänä kesänä hän on kalastanut alueella, mutta luvallisessa paikassa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »