Vain Seiskassa!

Jasmin jätti aussirakkaansa: näin hän selittää päätöstään!

Uutiset | 12.12.2016 09:00

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä joutui äskettäin Seiskan paparazzin haaviin uuden australialaisen rakkaansa Dereckin kanssa. Parin välit olivat kuitenkin enemmän kaverilliset, mikä herätti ihmetystä.

Ihmetystä on herättänyt myös Jasminin käytös sosiaalisessa mediassa. Ensin Jasmin hehkutti uutta kultaansa ja julkaisi kuvia Dereckin lähettämistä kukkakimpuista ja suklaarasioista. Viime aikoina hänen kirjoituksensa ovat kuitenkin olleet kummallisia, sillä ajoittain hän on kirjoittanut selkeästi uudesta rakkaastaan ja toisinaan taas ex-kullastaan Richardista, joka on niin ikään australialainen.

 

dereck

 

"Olen ollut avoin"

Tavoitimme Jasminin, joka vaikutti itsekin hieman hämmentyneeltä rakkauselämänsä koukeroista.

– Dereck lensi Australiasta Ouluun tapaamaan minua. Tilannetta on vaikea selittää, Jasmin kertoo.

Seurusteletteko te?

– Emme seurustele. Meillä ei ole suhdetta, vaan olemme vain ja ainoastaan ystäviä.

Mitä Dereck tuumaa tästä?

– Hän haluaisi, että olisimme enemmän kuin ystäviä. En pysty vastaamaan hänen tunteisiinsa.

Miksi?

– Koska tajusin rakastavani exääni Richardia. Erostamme huolimatta olen koko ajan rakastanut Richardia. Dereck oli vain korvike, jonka avulla yritin unohtaa Richardin. Olen ollut tunteistani täysin avoin Dereckille, enkä ole missään vaiheessa johtanut häntä harhaan.

 

"Kipinä ei syttynyt"

Annoit siis rukkaset Dereckille, ja olet jälleen yhdessä Richardin kanssa?

– Kyllä ja ei. Minun ja Dereckin välillä ei ole ollut mitään romanttista hänen Suomen-matkansa aikana. Hän on ollut hotellissa yötä ja minä kotona. Kerroin viilenneistä tunteistani jo ennen hänen reissuaan. Dereck halusi kuitenkin nähdä ja katsoa, jos kipinä syttyisi. No ei syttynyt. Olen edelleen sinkku, enkä seurustele Richardin kanssa.

Mitä Richard tästä kaikesta tuumii?

– Hehhee... niin, tilannehan on aika erikoinen. Hän tietää, että Dereck on täällä. Richard tietää myös tunteistani. Meille molemmille oli jossakin vaiheessa hieman epäselvää, olemmeko eronneet. En todellakaan osaa sanoa, mikä tilanne on vaikkapa ensi viikolla. Itseänikin jännittää, Jasmin naurahtaa.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!