fbq
Uutiset
15.12.2016 14:30
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Jasmin Mäntylä kuvattavana.
Jasmin Mäntylän myrskyisä rakkauselämä sai uuden käänteen: yhteen exän kanssa!
Uutiset
15.12.2016 14:30
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä on kuluneen reilun vuoden aikana soutanut ja huovannut elämässään seilaavien miesten välillä. Viime viikolla uutisoimme, että Jasminin Dereck-rakas saapui Suomeen Australiasta, mutta tapaaminen päättyi rukkasiin.

Nyt Jasmin kertoo blogissaan, että hän on palannut yhteen ex-miehensä kanssa, mutta kenen, se on arvoitus. Ennen Dereckiä Jasmin seurusteli toisen australialaismiehen Richardin kanssa. Ennen Richardia Jasmin oli puolestaan naimisissa brittiläisen Dennisin kanssa.

Ihmisten ilkeys ja katkeruus ovat välillä täysin käsittämättömän julmia asioita. Jos niiden antaa vaikuttaa itseensä. Olen yhdessä miehen kanssa, josta erosin aiemmin tänä vuonna ja nyt vihdoin olemme sopineet yhdessä, ettemme puhu asioista, joista sovimme/puhumme yhdessä.

Jasminin myrskyisä rakkauselämä on tällä hetkellä vakaalla pohjalla, mikäli naisen blogipäivitystä on uskominen. 

Kun kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, siihen vaaditaan todella paljon, että heidän välilleen saadaan tehtyä Oikeita ongelmia. Me olemme rakkaani kanssa kulkeneet sellaisten karikoiden läpi, että mikään pieni ongelma ei horjuta meitä suuntaan tai toiseen.