Jasmin Mäntylän ero on lopullinen: Dennis kiristi vielä viime metreillä rahaa!

Uutiset | 13.01.2017 18:05

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä, 34, sai viime vuoden loppupuolella sähköpostin, jota hän oli odottanut vuoden verran: avioliitto brittiläisen Dennisin, 66, kanssa on virallisesti ohi.

- Olen hymyillyt varmaan viikon putkeen. Se tuli täydelliseen aikaan, juuri ennen vuodenvaihdetta. Tämä oli pitkä prosessi, Jasmin kertoo.

Riitaisa ero

Jasmin ja Dennis avioituivat reilut kaksi vuotta sitten Englannissa ja myöhemmin kyyhkyläiset viettivät hääjuhlaansa myös Suomessa. Avio-onni alkoi rakoilla pian häiden jälkeen, ja liitto päättyi eroon reilu vuosi avioitumisesta. Ero oli riitaisa.

- Emme ole olleet vuoteen missään tekemisissä, enkä ole myöskään ollut hänen sukulaistensa kanssa. Olen hoitanut avioeroa hänen asianajajansa kanssa, Jasmin kertoo.

Myin vihkisormuksen

Jasmin on lähettänyt säännöllisin väliajoin viestiä asianajajalle ja kysellyt avioeroprosessin etenemisestä.

- Hän ei vastannut syksyllä minun sähköposteihini mitään kolmeen kuukauteen. Pari viikkoa ennen lopullista eroa sain viestin, että Dennis haluaa minun maksavan hänen 2000 euron asianajajakulunsa. En tietenkään halunnut maksaa niitä. Rahasähköpostin jälkeen tuli paras uutinen, että ero on virallista, eikä mitään laskua, Jasmin kertoo.

Jasmin otti eron jälkeen vihkisormuksen pois sormesta, eikä ole sen jälkeen laittanut sitä siihen.

- Myin vihkisormukseni kesällä pois. Olisimme voineet jatkaa kavereina Dennisin kanssa, mutta liitto päättyi huonosti, Jasmin kertoo.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!