fbqJasmin Mäntylä tuohtui Martinan rahakommenteista: Surullista! | Seiska
Jasmin Mäntylä poseeraa Seiskalle.

Jasmin Mäntylä tuohtui Martinan rahakommenteista: Surullista!

Uutiset | 20.01.2017 12:20

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä on tuohtunut yrittäjä Martina Aitolehden antamasta haastattelusta. Martina kertoo tuoreessa Anna-lehdessä, että hänen Stefan-miehensä tietää, miten lepytellä häntä: rahalla. 

Jasmin otti asiaan kantaan niin blogissaan kuin Facebook-tilillään. 

Monet asiat eivät saa mua ärsyyntymään, mutta pinnallisuus on siellä top kolmosessa ja tässä jutussa pinnallisuus on keskiössä. Miten aikuinen ihminen kokee, että tuollainen ajattelutapa on ok? Jos mun mies koittaisi lepytellä mua riidan päätteeksi jollain f*cking laukulla tai muulla materialla, niin TERVE. Rakkaus, välittäminen ja toisesta huolehtiminen on kaikkea muuta kuin mikään materia. Jos joku oikeasti rakas loukkaa, niin siinä tilanteessa ei mikään auta paremmin kuin puhuminen ja se oikea välittäminen. Jos itse oon surullinen jonkun asian takia, niin vika juttu mun mielessä on joku shoppaileminen! Wtf?

"Halaus merkitsee materiaa enemmän"

Tuoreessa blogipostauksesaan Jasmin kertoo rehellisesti, että Martinan pinnallisista kommenteista tuli jokseenkin surulinen olo.

Sitä kun vaan tietää, kuinka paljon enemmän rakastava halaus ja kauniit sanat merkitsevät kuin mikään laukku tai jokin vastaava materia ikinä. 

Jasmin pohtii kirjoituksessaan myös sitä, ettei toista kuulu ostaa tai maksaa hiljaiseksi. Ja vielä vähemmän kenenkään tulisi hyväksyä sellaista käytöstä puolisoltaan. 

Rakkaus on jotain paljon suurempaa ja syvällisempää kuin raha. Ja surullista on nimenomaan se, että jotkut sekoittavat nuo kaksi asiaa keskenään.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!