Jasmin Mäntylä tilittää erostaan - päättynyt suhde oli kuin "jakomielitautinen vuoristorata"!

Uutiset | 27.07.2017 11:43

Seiska uutisoi keskiviikkona (26.7.), että julkkiskaunotar Jasmin Mäntylän suhde australialaisen Richard Testerin, 48, kanssa on päättynyt eroon. 

Jasmin, 34, kertoi Seiskalle, että pari päätti erota sen jälkeen, kun Jasmin oli palannut Australiasta Suomeen.

- Pari viikkoa kestänyt tuumaustauko päättyi siihen lopputulemaan, että suhteemme on ohi. Kysymys on niin suurista näkemyseroista, että yhteen palaaminen on mahdotonta, Jasmin sanoo.

LUE LISÄÄ: Jäätävä suhdesoppa: Jasmin Mäntylä jätti Richardin! ""Australiassa sattui jotain ikävää!"

Jasmin avautuu nyt Instagram-tilillään lisää erostaan. Jasmin julkaisi torstaina kuvakaappauksen Seiskan keskiviikkona julkaistusta artikkelista ja kirjoitti kuvatekstiin omia tuntemuksiaan erosta.

- Huomenta ja ihanaa torstaita Oulusta! Tässä syytä siihen, miksi olen viettänyt "hieman" hiljaiseloa sekä somessa että blogissani. Vihdoinkin tämä juttu on ulkona, omalta kohdaltani tuo ENTINEN suhteeni oli taputeltu loppuun jo tämän kuun alussa, Jasmin kirjoittaa.

- Erostamme olen ainoastaan iloinen ja helpottunut, joten onnittelut asian suhteen ovat enemmän tervetulleita kuin pahoittelut. Mulla on kaikki enemmän kuin hyvin; tuntuu kuin olisin hypännyt pois joltain jakomielitautiselta vuoristoradalta, joten kyllähän se tuntuu hyvältä!

Jasmin kertoi Seiskalle, että palasi Suomeen Richardin mielialojen vaihtelujen, parin sanaharkkojen takia.

- Se ei ole koko totuus. Australiassa tapahtui jotain ikävää, joka sai minut lähtemään kotiin. Kotimatkan aikaistaminen oli lopulta molempien mielestä paras ratkaisu. Olemme jälkikäteen yrittäneet selvittää asioita, mutta turhaan, Jasmin sanoo.

 

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!