Jasmin Mäntylä ottaa kantaa Brexit-äänestykseen: Viranomaiset eivät edes tienneet, missä on Suomi!

Uutiset | 30.06.2016 15:59

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä muutti noin kaksi vuotta sitten Englantiin elämänsä rakkauden perässä. Sittemmin Jasmin on siirtynyt ex-miehestään Dennisistä jo eteenpäin ja kaksikko käy parhaillaan läpi tiukkaa avioeroa.

Aika Englannissa jätti kuitenkin jälkensä. Kun Jasmin asui siellä, hän oli mukana Labour-puolueen toiminnassa. Tuoreessa blogipostauksessaan Jasmin ottaakin kantaa viime viikkoiseen Brexit-äänestykseen.

Sinä aikana tutustuin hyvin myös pariin Euroopan parlamentissa toimivaan henkilöön ja tuon em. äänestyksen jälkeen olo on ollut todella huono heidän takiaan. He ovat halunneet tehdä kaikkensa edustamiensa ihmisten takia ja yhtäkkiä he eivät enää olekaan EU:ssa. Väärin, niin väärin. Ainakin silloin, kun asioista on päätetty näin.

 

 

Jasmin ja hänen ex-miehensä Dennis joutuivat vierailemaan virastoissa täyttämässä tarvittavia papereita ennen kuin pariskunta pystyi menemään naimisiin. Tuolloin Jasmin tunsi itsensä erittäin tuhautuneeksi, sillä moni viranomainen ei edes tiennyt Suomen kuuluvan Euroopan Unioniin - saati sitä, missä Suomi edes sijaitsee. 

Kun haimme papereita, jotka siellä vaaditaan ennen avioitumista, sain jankuttaa ja jopa vaatia ihmisiä googlettamaan sen, että sekä Suomi että Englanti ovat EU:ssa. Minusta se tuntui niin uskomattoman tyhmältä, että jopa suutuin välillä. Miten virastoissa töissä olevat voivat olla niin epätietoisia asioista? Juuri noiden itse kokemieni asioiden takia uskon hyvin sen, että suuri osa briteistä ei ole edes tiennyt, mitä he ovat äänestäneet.

 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!