Jasmin Mäntylä muistelee: Lola Odusoga itki mallitoimiston verhon takana!

Uutiset | 01.02.2017 15:56

Ex-missi Lola Odusoga kritisoi Miss Suomi -organisaatiota ja missiemo Sunneva Kantolaa hallitsevan Miss Suomen Shirly Karvisen huonosta kisamenestyksestä Miss Universum -kisoissa. Nyt keskusteluun ottaa osaa kohunkaunotar Jasmin Mäntylä.

Oulusta kotoisin oleva Jasmin oli 13-vuotias, kun hän voitti ensimmäiset kauneuskisat. Yksi osa palkintoa oli, että Jasmin pääsi tapaamaan 1990-luvulla Miss Suomi -kisaa järjestänyttä Marjo Sjöroosia ja silloista Miss Suomea Lola Odusogaa Turkuun. Kun hän saapui tapaamiseen, oli Lola itkuisella tuulella häneen kohdistuneen pilkan takia.

- Menin sinne ja ekaa kertaa, kun tapasin Lolan, hän itki mallitoimistolla jonkun verhon takana. Koska ihmiset olivat olleet hänelle niin julmia, hänen Miss Suomeksi valintansa jälkeen. Haukkuneet häntä mm. hänen "paksujen" reisiensä takia. Tietyllä tavalla se oli tosi kamalaa, mutta samalla myös opin siitä jotain. Ihailin häntä tosi paljon ja silloin tajusin sen, että vaikka olisit kuinka upea, jotkut haukkuvat sinua silti.

 


 
Lola on yksi, joka on kritisoinut jo useampana vuotena Sunneva Kantolan tapaa järjestää Miss Suomi -kilpailua. Lola uskoo olevansa Miss Suomi -organisaation mustalla listalla, sillä häntä ei ole kertaakaan pyydetty valmentamaan tyttöjä. Miss Suomi -kisaa järjestävä Sunneva Kantola kuitenkin oikaisi Lolan väitteen ja kertoi Seiskalle, että Lolaa on pyydetty peräti kahdesti valmentamaan tyttöjä, mutta hän ei ole ollut kiinnostunut pestistä. Sunneva myös nimitti Lolaa kiusaajakseen.

Jasmin ei voi ymmärtää Lolan toimintaa lytätä kisoja ja tyttöjä.

- Ja selvennyksenä vielä se, että minun ihmettelemäni aihe on se, miten ihmiset, joita on haukuttu, lähtevät mukaan samanlaiseen toimintaan nykyään.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!