fbq
Uutiset
15.07.2016 17:17
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
Jasmin Mäntylä lapsettomuudesta: Raskausutelut loukkaavat!
Jasmin Mäntylä lapsettomuudesta: Raskausutelut loukkaavat!
Uutiset
15.07.2016 17:17
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Jennifer Aniston julkaisi tällä viikolla pitkän kirjoituksen, joka käsitteli muun muassa hänen ympärillään jatkuvasti vellovia raskaushuhuja. 

TAUSTAA: Jennifer Aniston raivostui: Naisten esineellistäminen ja jatkuva valvonta on kuvottavaa! 

Jenniferin kirjoituksen innoittamana myös suomalaiskaunotar Jasmin Mäntylä otti blogissaan kantaa samasta aiheesta. Jasmin on useasti kertonut, ettei hän tahdo lapsia. 

Samoin olen kertonut siitä, kuinka esim. ex-kihlattuni sanoi minulle, että lapseton nainen ei ole oikea nainen. Se, jos mikä loukkasi ja oli myös suuri syy silloiseen eroomme. Miksi kukaan olisi ihmisen kanssa, joka ei arvosta häntä juuri omana itsenään?

Pari kuukautta sitten, kun julkaisin itsestäni joitain kuvia Australiasta, minulta udeltiin mm. täällä sitä, että olenko raskaana, kun kuvat oli otettu takaapäin tai sitten ne olivat vain kasvokuvia. Mitä piilottelen tai salaan?

Ja tosiasia on myös se, että joskus vatsa voi olla turvonnut; ihan jo senkin takia, että joskus juot ja syöt enemmän tai olet syönyt ruoka-aineita, jotka aiheuttavat turvotusta. Mutta hei, se on elämää.

Mutta ovatko tuollaiset utelut sekä oletukset loukkaavia? Todellakin ovat.