Katso kuva!

Jasmin Mäntylä julkaisi peppukuvan hipstereissä: Tiedän mitä tällaisista postauksista sanotaan - kuva!

Uutiset | 12.07.2017 19:11

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä on viihtynyt jo jonkin aikaa Suomessa. Jasmin palasi Suomeen Richard-miehensä kotimaasta Australiasta, jossa kaunotar on rampannut parin seurustelusuhteen ajan edestakaisin. 

Jasmin on usein kertonut olevansa suorasanainen nainen ja sen todistaa myös tuore Instagram-julkaisu, jossa hän hehkuttaa Suomen kesää seksikkäällä peppukuvalla. 

- Tiedän mitä tällaisista postauksista sanotaan, mutta what ever. Mun pointti tässä on se, että vihdoinkin myös Oulussa on kesä, jolloin sitä haluaa vaan maata sängyssä, ikkuna auki ja nauttia pikku tuulesta. Sori siitä, että mun takamus on kuvassa - mä vaan nautin tästä rentoutumisesta ja kyllä ne ihmiset kulkee ihan bikinitkin päällä kesällä. Mutta joo, vihdoin on Oulussakin sellainen kesä, että jopa sisällä tuppaa olemaan liian lämmintä! Jasmin hehkuttaa. 

Palasi salaa Suomeen 

Jasmin palasi Suomeen ottamaan hengähdystaukoa parisuhteestaan. 

- Emme ole puhuneet erosta vaan tauosta, jonka aikana mietimme tahoillamme asioita. Tässä iässä tällainen pelleily alkaa olla jo vähän naurettavaa, mutta päätimme nyt vielä antaa toisillemme aikaa ajatella. Ei tämä mitään uutta meille ole. Viime vuonna tähän samaan aikaan tilanne oli lähes täysin samanlainen.

TAUSTAA: Suhdekriisi: Jasmin Mäntylä palasi salaa Australiasta Suomeen - tauko Richard-rakkaan kanssa! 

 

 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!