Jasmin Mäntylä ihmettelee Lola Odusogaa: Miten haukutusta tuli haukkuja!

Uutiset | 03.02.2017 09:55

Viime päivinä on käyty kovaa keskustelua suomalaisen missiorganisaation pätevyydestä.

Missikeisarinna Sunneva Kantola joutui alkuviikosta suurennuslasin alle, kun vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga totesi organisaation toiminnan muistuttavan puuhasteluja ja ymmärtävänsä, miksi suomalaiset missit eivät pärjää kansainvälisissä kisoissa.

LUE YKSITYISKOHDAT: Missisota saa jatkoa – nyt puhuu Teuvo Loman: Olen huolissani Lolasta!

Nyt soppaan heittää blogissaan lusikkansa vielä Jasmin Mäntylä, joka ihmettelee, kuinka Lolasta itsestään on tullut kiusaaja.

Kaksikko tapasi ensimmäisen kerran, kun Jasmin oli 13-vuotias.  

 Osa palkintoani oli se, että menin Turkuun Marjo Sjöroosin toimistolle tapaamaan häntä sekä tuoretta Miss Suomea; Lolaa.
Menin sinne ja ekaa kertaa, kun tapasin Lolan, hän itki mallitoimistolla jonkun verhon takana. Koska ihmiset olivat olleet hänelle niin julmia, hänen Miss Suomeksi valintansa jälkeen. Haukkuneet häntä mm. hänen ”paksujen” reisiensä takia.
Tietyllä tavalla se oli tosi kamalaa, mutta samalla myös opin siitä jotain. Ihailin häntä tosi paljon ja silloin tajusin sen, että vaikka olisit kuinka upea, jotkut haukkuvat sinua silti

Blogipostauksensa lopussa Jasmin selventää, ettei hän ymmärrä sitä, miten ihmiset jotka ovat joutuneet kokemaan haukuttuna olemista, muuttuvat myöhemmin itse haukkujiksi.

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!