Hyppää pääsisältöön
Jasmin Mäntylä poseeraa Seiskalle

Jasmin Mäntylä höykyttää julkisuudesta poistunutta Maisa Torppaa: Kanna vastuusi!

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä on vuosien varrella keitetty niin monessa sopassa, että hänellä jos jollain on varaa kommentoida muiden suomalaisjulkkisten tekemisiä ja kohelluksia.

Tuoreessa blogipostauksessaan hän antaa palautetta muun muassa Maisa Torpalle, joka kertoi taannoin poistuvansa julkisuudesta. Tämä tapahtui pian sen jälkeen, kun Seiska julkaisi jutun hänen vedätyksistään. 

Lue lisää: Maisa Torppa vedätti kolmea julkkismiestä: vaati rahaa raskausväitteellä ja väärennetyllä lääkärintodistuksella!

Ja mitä Torppaan tulee… Seiska ei taatusti ottaisi sellaista riskiä, että lähtisi kirjoittamaan täyttä roskaa noin kovasta aiheesta. Siitähän he joutuisivat ongelmiin ja korvausten maksajiksi. Toki jokainen haluaa esittää itsensä edes suhteellisen hyvässä valossa, mutta omista teoistaan kannattaa aina vain ottaa vastuu. Myöntää asiat ja pyytää anteeksi, mikäli siihen on syytä. Sitä paitsi ihminen oppii aina, parhaiten juuri omista virheistään.

Jasmin korostaa, ettei kenenkään ole pakko olla julkisuudessa.  Ja sitä, että hän kirjoittaa blogissaan rehellisesti omista toilailuistaan.

Mutta siinä vaiheessa, kun haluaa hyökätä mediaa vastaan, kannattaa oikeasti poistua takavasemmalle. Olen somessa ja blogiani tulen jatkossakin kirjoittamaan, sen lisäksi minulla ei ole mitään lehtijuttuja ja -kuvauksia vastaan. Ehkä asenteeni selittyy sillä, että olen aina oma itseni. Minulla ei ole mitään salattavaa tai hävettävää, en ole hankkinut ”vihollisia” toimittajien joukosta enkä kyllä hirveästi muualtakaan.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!