Jasmin Mäntylä ei niele Axl Smithin uhrien syyllistämistä: Harrastan sitä itsekin!

Uutiset | 14.03.2017 13:47

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä ottaa blogissaan kantaa salakatselusta tuomitun juontajan Axl Smithin uhrien syyllistämiseen sosiaalisessa mediassa. Jasmin kirjoittaa, että erityisesti tietynlaiset mielipiteet ovat jääneet vaivaamaan hänen mieltään.

TAUSTAA: SALAKUVAAJA-AXL SAA MAKSAA SEKSIVIDEOISTAAN 150 000 EUROA - YLI VUOSI EHDOLLISTA

- Se, miten jotkut ovat syyllistäneet niitä naisia, jotka ovat olleet uhreina koko jutussa. Todetaan, että jos nainen esiintyy paljastavissa kuvissa, niin ei silloin pitäisi tykätä huonoa, jos joku julkaisee sinusta tuollaisia videoita. Samoin on sanottu, että jos nainen menee harrastamaan seksiä jonkun kanssa, niin noin siinä sitten vain saattaa käydä. Eli joidenkin mielestä nuo Smithin uhrit ovat ansainneet tuon kaiken. En ole voinut uskoa silmiäni tuollaisia kommentteja lukiessani! Miten joku voi ajatella sen olevan ok, että seksin harrastamista kuvataan salaa? Tai että toista kuvataan alasti ja nukkuessa? Jokainen voisi miettiä itsensä siihen tilanteeseen, koska tuskinpa kukaan hyväksyisi tuollaisia asioita omalla kohdallaan, Jasmin aloittaa.

"Intiimiä ja kahdenkeskistä"

Vuosia kestäneen malliuran aikana Jasmin on itsekin poseerannut paljastavissa valokuvissa useamman kerran. Jasmin kiteyttää monien mielipiteen siinä, ettei paljastavissa valokuvissa tai intiimeissä videoissa esiintymisessä ole mitään pahaa, kunnes ne ovat kuvattu molempien suostumuksella. Hän itsekin vaihtaa kumppaninsa kanssa rohkeita kuvia piristääkseen parisuhdetta.

- Monet pariskunnat kuvaavat omia videoitaan, omaksi ilokseen, mutta silloinkin (ainakin toivottavasti) kumpikin on suostunut siihen. Samoin sen kumppanin kanssa saatetaan lähetellä/vaihtaa paljastavia kuvia, ihan vain kivana ”piristyksenä”. Sitä harrastan itsekin ja ei, niitä ei ole silloin tarkoitettu kenenkään kolmannen osapuolen/suhteen ulkopuolisen silmille. Kaiken tuollaisen kuuluu olla intiimiä, kahdenkeskistä ja sitä toista kunnioittavaa.

"Hyvä opetus"

Jasmin muistuttaa, ettei seksin harrastamisessa ole mitään pahaa. Siitä huolimatta Jasmin on sitä mieltä, että jokaisen kuuluu olla varovainen sen suhteen, kenen mukaan lähtee, saati kenen kanssa päätyy sänkyyn asti.

- Mutta kun ihastut ja toinen vaikuttaa kaikin puolin hurmaavalta, et edes osaa ajatella jotain noin hullua mahdolliseksi. Toivottavasti tuo tapaus on kuitenkin toiminut hyvänä opetuksena ja esimerkkinä, sekä naisille että miehille, Jasmin viittaa Axl Smith -tapaukseen.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!