Jasmin Mäntylä avautuu läheisensä mielenterveysongelmista: Rankinta ovat romahtamiset!

Uutiset | 30.01.2017 16:30

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä auvautuu arasta aiheesta tuoreessa blogipostauksessaan. Jasmin kertoo avoimesti, että hänen lähipiirissään sairastetaan mielenterveysongelmia. 

Kuten kuuluu, Jasmin suojelee rakkaansa yksityisyyttä, mutta kertoo avoimesti omia tuntemuksiaa tilanteesta. 

Henkisiä sairauksia on monia, useimmat niistä saavat sen ihmisen käyttäytymään täysin toisella tavalla. Tavalla, jota edes se ihminen itse ei tavallisesti hyväksyisi. Olen joutunut opettelemaan tavan, miten suhtautua tuollaiseen erään ihmisen kautta, joka on minulle äärimmäisen rakas.

Jasmin kertoo joutuneensa opettelemaan kärsvällisyyttä sen jokaisessa merkityksessä. Hermot ovat olleet todella tiukalla, ja hän kertoo kysyneensä itseltään, miten paljon pystyy kestämään sekä hyväksymään. 

Mutta… Silloin, kun oikeasti rakastat sitä toista, niin häntä ei kuulu hylätä sellaisen asian takia, johon hän ei itse pysty vaikuttamaan.

Rankimmaksi Jasmin myöntää tilanteet, kun hyvät kaudet romahtavat ja muuttuvat synkiksi.

Välillä kaikki voi sujua täydellisesti parikin kuukautta putkeen, mutta sen jälkeen tulee joku romahdus. Ja siihen hyvään olotilaan tottumisen jälkeen kaikki ne ongelmat tuntuvat vain pahemmilta. Itse olen vahvempi, kärsivällisempi sekä rakastavampi ihminen näiden em. asioiden takia ja olen oppinut itsestäni paljon uutta.

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!