fbq
Uutiset
09.01.2020 20:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press, Getty Images & Seiskan arkisto
Erik Haula menetti syntymättömän lapsensa.
Järkyttävä perhetragedia: suomalaisen NHL-tähti Erik Haulan ja amerikkalaisen Kristen-vaimon vauva kuoli kohtuun - "Äiti ja isä rakastavat sinua aina"
Uutiset
09.01.2020 20:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press, Getty Images & Seiskan arkisto

Erik ja Kristen Haulan vuosi 2019 päättyi musertavaan suru-uutiseen. NHL-seura Carolina Hurricanesin porilaishyökkääjä ja hänen raskaana ollut yhdysvaltalainen vaimonsa saivat uudenvuoden kynnyksellä tietää, ettei tulossa olekaan perheenlisäystä.

Tyttövauvamme on poissa aivan liian aikaisin. Äiti ja isä rakastavat sinua aina. Emme malta odottaa, että pääsemme jonakin päivänä pitelemään sinua taivaassa, Erik, 28, kirjoitti koskettavassa Instagram-julkaisussaan.

Tunsin oloni upeaksi koko raskauden ajan, ja tyttövauvamme tuotti minulle hyvin vähän minkäänlaisia ikäviä oireita. Maanantain ultraäänessä suloinen vauvamme oli kuitenkin menettänyt voimakkaan sydämensykkeensä, Kristen kirjoitti.

Lue myös: NHL-Miljonääri Erik Haula vei Kristen-rakkaansa vihille! Tällaiset ökyhäät pariskunta järjesti - mukana myös jenkkijulkkiksia, katso!

Halusivat perheen

Perheenlisäys olisi ollut enemmän kuin toivottu pariskunnalle, joka avioitui viime kesänä Las Vegasissa. Erik myönsi jo viime keväänä perheenperustamissuunnitelmansa Seiskalle, kun reportterimme vieraili kuuluisassa kasinokaupungissa.

– Menemme nyt kesällä naimisiin. Sen jälkeen onkin varmaan pikkuhiljaa perheen perustamista tiedossa, Erik paljasti tuolloin Seiskalle.

Lue myös: Kukapa olisi uskonut? Tämä kaupunki on yksi NHL:n suosituimmista - suomalainen NHL-miljonääri hehkuttaa Seiskalle: "Parhaimpia paikkoja pelata lätkää!"

Kesähäiden jälkeen Golden Knightsin suomalaishyökkääjä kaupattiin Nevadan autiomaasta Yhdysvaltojen itärannikolle Carolina Hurricanesin riveihin.

Marraskuussa Erik julkaisi kuvan Kristenin ja ultraäänikuvan kanssa hehkuttaen unelmiensa käyvän toteen.

Lue myös: NHL-tähti Erik Haula esittelee tyrmäävän kauniin Kristen-rakkaansa: Kesähäät Las Vegasissa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just the THREE of us! Dream come true. Baby Haula coming May 2020

A post shared by Erik Haula (@ehaula) on

Erik ja minnesotalainen Kristen Haula piipahtivat heinäkuussa Mikael Granlundin häissä Helsingissä. Kuvassa avioparin välissä näkyy Leo Komarov.
Porilainen Erik ja minnesotalainen Kristen Haula piipahtivat heinäkuussa Mikael Granlundin häissä Helsingissä. Kuvassa avioparin välissä näkyy Leo Komarov.

 

Omisti maalin tyttärelleen

Suruaan avoimesti käsitelleet Haulat julkaisivat kumpikin Instagram-päivitykset keskenmenosta. Tyttövauvan oli määrä syntyä toukokuussa ja olisi ollut pariskunnan ensimmäinen lapsi.

Joskus elämässä tapahtuu asioita, joihin ei voi mitenkään vaikuttaa (…) Hän oli täällä vain hetken, mutta jätti rakkauden koko eliniäksi, Kristen kirjoitti julkaisussaan.

Lue myös: Erik Haula elää NHL-unelmaansa Nevadan autiomaassa – ”Jopa harjoituksemme ovat loppuunmyytyjä!”

Erik hyppäsi kaukaloon vain vuorokausi keskenmenosta kuultuaan. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Erik tuuletti Montreal Canadiensia vastaan tekemäänsä voittomaalia nostamalla kätensä merkitsevästi kohti areenan kattoa.

Suuren surun keskellä pelannut Carolina Hurricanesin Erik Haula omisti Montrealia vastaan tekemänsä maalin kuolleelle tyttärelleen. Porilainen oli tussannut mailansa varteen tekstin ”RIP 30.12.19”.
Suuren surun keskellä pelannut Carolina Hurricanesin Erik Haula omisti Montrealia vastaan tekemänsä maalin kuolleelle tyttärelleen. Porilainen oli tussannut mailansa varteen tekstin ”RIP 30.12.19”.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »