Järjetöntä? Maisa Torpalla isommat tulot kuin Jari-Matti Latvalalla!

Uutiset | 01.11.2016 11:16

Povipommi Maisa Torppa ja rallitähti Jari-Matti Latvala muuttivat tänä vuonna avoliittoon. Jari-Matti tienaa maailmalla miljoonia, mutta Suomessa tilanne on toinen.

Vuoden 2015 verotiedoissa Maisa nimittäin tienasi 10 796 euroa ansiotuloja, 1,5 euroa pääomatuloja ja sai 242 euroa palautuksia.

Jari-Matin tienestit olivat 10 158 euroa ansiotuloja.

 

"En elä mieheni rahoilla"

Maisa nousi taannoin kiukustuneena otsikoihin, kun hänen vihjailtiin elävän Jari-Matin rahoilla. Maisa purkautui Instagramissa:

En tiedä hyödytäänkö me tästä mitään, mutta se että sanojani vääristellään saa mut totaalisen raivon partaalle. Annettiin Me Naisille kiva rento yhteishaastattelu mun miehen kanssa. Lopputulos on että joka paikassa lukee mun elävän hänen rahoilla, koska JM sanoi että mun tehtäväksi on jäänyt hoitaa koti ja hän pitää taloudellisesta tasapainosta huolen. Pelkästään tuo lause on nostettu esiin ja se pyyhitty pois, että kerron myös itse käyväni töissä. Oon tehnyt töitä 15- vuotiaasta lähtien. Viime vuoden kahta työtä yö- ja päivävuoroa samaan aikaan. Kukaan ei oikeasti tule sanomaan tai kirjoita enään kertaakaan, että elän mun miehen rahoilla! Nyt pakkaamaan, koska lähden huomenna TYÖREISSUUN.

Tuoreiden tulotietojen perusteella herää kuitenkin kysymys, millä Maisa elää. Hänen tulonsa olivat jo ennen Jari-Matin tapaamista erittäin pienet.

 

 

       
       

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!