Jari Sillanpää.

Jari Sillanpään ulostulolle voimakasta kritiikkiä - kokenut viestinnän ammattilainen tyrmää: Päätöntä selittelyä!

Uutiset | 15.09.2017 10:55

Laulaja Jari Sillanpään torstai-iltainen ulostulo huumekohuun liittyen on saanut voimakasta kritiikkiä. Useat ihmiset keskustelupalstoilla ovat tuominneet ”avoimen” tilityksen vähätteleväksi.

Taustaa: JARI SILLANPÄÄ RIKKOI HILJAISUUDEN - MYÖNTÄÄ HUUMEKÄRYN: OLI AJATTELEMATONTA LÄHTEÄ LIIKENTEESEEN - PYYDÄN ANTEEKSI!
 

Yksi ulostulon tyrmäävistä on pitkään musiikkibisneksessä tiedottajana työskennellyt, viestinnän ammattilainen Tomi Lindblom. Hän julkaisi Facebook-sivullaan oman analyysinsä, jossa hän listaa Sillanpään kirjoituksen niin sanotut mokat kohta kohdalta.

"Olen todella pahoillani, että olen aiheuttanut niin monille huolta ja pahaa mieltä."
-> En siis ole pahoillani tai katuvainen huumeiden käytöstä tai huumeratista vaan siitä jos joku nyt tästä vähän mielensä sattui pahoittamaan.

Vähättelyyn Sillanpää sortui Lindblomin mukaan, kun laulajasuosikki lähti korjailemaan lehtien uutisointia ja käyttäneensä huumausainetta vain vähäisen määrän.

->Kyllä silloin saa ajaa jos on ottanut ihan tosi vähän huumeita, onkos tää nyt joku ison kohun väärti.

Hällä väliä -asenne

Samaan hengenvetoon Sillanpää totesi kokeneensa olevansa ajokykyinen.

-> Totta kai saa lähteä ajamaan, jos tuntee siihen pystyvänsä. Muutama kossu tai huumeilu sinne tänne. Oonhan mä ennenki ollu aina ajokykyinen.

Huumausaineen käyttöä Sillanpää perusteli uusien kokemusten hakemisella.

-> Kaltaiselleni ihmiselle on normaalia haluta uusia kokemuksia kuten huumeratteilua ja vaikka mitä muutakin kivaa ja uutta.

Tekoa ei tuomita

Loppuun Sillanpää kertoi jatkavansa töitään normaalisti, jolla hän Linblomin analyysin mukaan pyyhkii teon.
-> En siis ole narkkari. Tää oli eka kerta ku mitään otin ja nytkin siis sen edellä ajaneen syytä että tämmönen luonnonlapsi joka haluaa kokea kaikkea kivaa jäi kiinni.
Sillanpään lausunnossa ei kaduta tekoa, siinä ei tuomita huumeita, siinä ei tuomita huumerattia, siinä ei ole mitään jossa hän vilpittömästi olisi pahoillaan teostaan. Päinvastoin - koko tekstinsä puolustelee ja vähättelee. Lausuntona se on äärimmäisen huono ja osoittaa kirjoittajaltaan erittäin ala-arvoista ymmärrystä muita ihmisiä ja omaa tekoaan kohtaan.

Seiska tavoitti Lindblomin kommentoimaan kirjoitustaan.

- Päätöntä selittelyä! Selittelyt usein vain pahentavat tilannetta ja ajavat lopulta umpikujaan. Mieluummin lyhyesti ja selkeästi, silloin lopputulos olisi parempi, hän sanoo.

 
Lindblomin Facebook-kirjoituksesta uutisoi ensimmäisenä Iltamakasiini.
Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!