Uutiset

Jari Sillanpään syyte seksuaalisesta hyväksikäytöstä hylättiin, pornokuvat toi yli 15 000 euron sakot!

23.03.2020 14:22

Laulaja Jari Sillanpäätä, 54, syytettiin käräjäoikeudessa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Helsingin käräjäoikeus ilmoitti maaliskuun 23. päivä, että syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä hylättiin, mutta Jari joutuu maksamaan 45 päiväsakkoa sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Jarin tuloilla se on 15 480 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Oikeudessa paljastui, että Jari kutsui kotiinsa hierojan elokuussa 2017. Hierojan mukana asuntoon tuli 12-vuotias lapsi. Sillanpää ja hieroja menivät harrastamaan seksiä laulajan toimistoon, mutta jossain vaiheessa lapsi tuli paikalle ja otti tilanteesta kuvan. Jarin mukaan hän ei ollut tietoinen siitä, että lapsi oli huoneessa. Käräjäoikeuden mukaan, kuvista ei voi päätellä, että Jari olisi tiennyt että lapsi oli paikalla, joten syyte hylättiin.

Jarin puhelimesta löydettiin video ja kuvia, jotka oli kuvattu tietokoneen näytöltä. Videossa mies raiskaa lapsen. Jari on kiistänyt ottaneensa videot ja kuvat, ja kiistää myös että hän olisi ollut tietoinen siitä, että nämä olivat hänen puhelimessa. Kuvat ja video oli poistettu puhelimesta kun se takavarikoitiin vuonna 2018, mutta ne saatiin palautettua tutkinnan aikana. Esitutkinnan aikana ollaan todettu, että puhelin on ollut Jarin hallussa kuvien ottamishetkellä.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!