fbqJari Sillanpään konsertti aiheutti pettymyksen - nyt puhuu keikkajärjestäjä: ”Kieltämättä saattoi olla vähän probleemaa” | Seiska
Jari Sillanpää

Jari Sillanpään konsertti aiheutti pettymyksen - nyt puhuu keikkajärjestäjä: ”Kieltämättä saattoi olla vähän probleemaa”

Uutiset | 02.09.2017 12:02

Seiska kertoi aiemmin lauantaina erittäin harvinaisesta tapauksesta. Loistavan live-esiintyjän maineessa oleva Jari Sillanpää on syystäkin kansan kestosuosikki, joka harvoin – jos koskaan – pettää yleisön odotuksia.

Mutta Siltsukin on vain ihminen. Viime viikon torstaina (24.8.) Jarille sattui Seiskan silminnäkijän mukaan hieman heikompi ilta. Kaikki ei kuulemma mennyt täysin putkeen paikallisessa liikuntahallissa järjestetyllä keikalla.

– Siltsua saatiin odotella todella pitkään. Lopulta hän saapui esiintymään tunnin myöhässä, lukijamme väittää ja lisää, että aavistuksen krapulaisen oloinen Jari olisi unohdellut laulujen sanoja ja heittänyt keikkansa sepalus auki.

TAUSTAA: Jari Sillanpään konsertti Sastamalassa aiheutti katsojalle karvaan pettymyksen: myöhästyi, unohteli sanoja ja lauloi sepalus auki?!

Seiska otti yhteyttä kyseisen ”kohukeikan” järjestäneeseen tahoon. Sastamalan kaupungin vammaisneuvoston nimissä keikkaa järjestänyt Veli-Matti Tapio myöntää, ettei kritiikki ole täysin tuulesta temmattua.

– On totta, että keikka alkoi suunniteltua myöhemmin. Aivan tuntia ei sentään jouduttu odottelemaan, vaan sellaiset kolmisen varttia, Tapio korjaa.

– Mutta tilanne oli sellainen, että pyysimme bändiä soittamaan edes jotain sillä aikaa, kunnes Jari saatiin lavalle. He vetivätkin siinä sitten muutaman biisin.

Jari Sillanpää esiintyi Sastamalan liikuntahallissa 24. elokuuta.
Jari Sillanpää esiintyi Sastamalan liikuntahallissa 24. elokuuta.

Sillanpään asuvalintaan saati mahdollisesti avonaiseen sepalukseen Tapio ei halunnut ottaa kantaa.

– En katsellut keikkaa varsinaisen yleisön puolella lavan edessä, vaan sen sivustalla. Siksi en osaa kommentoida sepalusta tai kankkusta, mutta tietysti Jari kyllä ryki ja yritti saada ääntään parempaan kuntoon.

– Itse sain keikasta sellaista palautetta, että loppua kohti esitys kyllä parani. Kieltämättä keikan alkupuolella saattoi vähän olla probleemaa.

Parikymmentä vuotta keikkoja järjestellyt Tapio kuitenkin korostaa tehneensä Sillanpään kanssa aiemminkin yhteistyötä ja että noilla kerroilla kaikki on sujunut kuin rasvattu.

– Ennen tätä keikkaa kaikki palaute Jaria koskien on ollut vain ja ainoastaan positiivista.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, lukijan kuva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!