Jari Sillanpää

Jari Sillanpää nousi lavalle Hämeenkyrössä – yleisö esitti onnittelulaulun!

Uutiset | 21.08.2020 06:02

Laulaja Jari Sillanpää palasi seksikuvakohun jälkeen keikkalavoille viime lauantaina Hämeenkyrössä. ¨
Paluukeikkapaikaksi oli valittu Myllykolun kesäteatterin lava, ja ajankohta oli päivää ennen entisen tangokuninkaan 55-vuotissynttäriä. Vaikka päivää oli odotettu, myyntimenestys jäi vaisummaksi.

– Lippuja myytiin ennakkoon noin 170. Portilla myimme vielä parikymmentä lippua. Pakko myöntää, että odotimme huomattavasti enemmän yleisöä, Seiskan haastattelema järjestyksenvalvoja kertoo.

Lue myös: Kohuissa kolhiintunut Jari Sillanpää nousi lavalle – haki tukea Siim-rakkaalta! Kuvat Seiskassa!

Jarin paluukeikan yleisönä oli keski-iän ylittäneitä naisia ja pariskuntia. Tosifaneja oli paikalla vain kourallinen. Kaukana ovat ajat, jolloin sadat fanit kiersivät keikkapaikalta toiselle laulajan perässä. 
Keikan alkaessa katsomossa oli väljää. Jari oli antanut tiukat ohjeet valokuvaamisesta, ja järjestyksenvalvojat vahtivat niiden noudattamista herkeämättä.

Jari Sillanpaa

Keikan edetessä laulajakonkari sai itsevarmuutensa takaisin ja rentoutui.

Jari esitti paluukeikalla tuttuja kappaleitaan mutta yllätti yleisön laulamalla myös vielä julkaisemattoman, koskettavan uutuusbiisinsä Sortunut. 

Laulaja puolestaan yllättyi katsojien esittäessä hänelle syntymäpäivän kunniaksi onnittelulaulun. Keikan jälkeen manageri kyyditti Jarin ja miesystävä Siimin pois keikkapaikalta kaasua säästelemättä. Kolmikko suuntasi viettämään syntymäpäiviä Jarin Vihdin-tilalle. 

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Olli Suominen, Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!