fbqJari Sarasvuon Trainers' Housen myynti ennakoitua heikompaa – 300 000 euroa tappiota! | Seiska
Trainers' House on Jari Sarasvuon perustama.

Jari Sarasvuon Trainers' Housen myynti ennakoitua heikompaa – 300 000 euroa tappiota!

Uutiset | 26.10.2017 12:34

Lähinnä valmennusliiketoiminnasta tunnettu konsulttiyhtiö Trainers' House on henkilöitynyt liikemies ja mediapersoona Jari Sarasvuohon.

Pörssiyhtiö julkaisi osavuosikatsauksensa torstaina (26.10.), jonka perusteella heinä-syyskuun osalta yrityksen liiketulos laski 300 000 euroa tappiolliseksi. Vuotta aikaisemmin liiketulos oli 100 000 euroa voitollinen.

Lue myös: Jari Sarasvuo myi ökytalonsa: hinta romahti yli miljoonalla!

Jo viikkoa aikaisemmin yhtiö oli antanut tulosvaroituksen ja se ilmoitti myynnin sujuneen ennakoitua heikommin.

Trainers' Housen toimitusjohtaja Arto Heimonen kertoo tiedotteessa kyseisen ajanjakson olevan yhtiölle perinteisesti tappiollinen.

Vuoden alusta syyskuun loppuun tarkasteltuna liiketulos on vielä voitollinen 300 000 euroa, mutta vuotta aikaisemmin voitto oli 900 000 euroa.

Trainers' House ennakoi yleisen taloudellisen tilanteen parantuvan vuonna 2017, mutta liiketoiminnan luonteen takia tilauskanta on muutamien kuukausien mittainen ja siitä syystä tulevaisuuden näkymiin sisältyy paljon epävarmuutta.

Yhtiö arvioi tämän vuoden liikevaihdon pysyvän edellisen vuoden tasolla, mutta operatiivisen kannattavuuden heikkenevän vuoteen 2016 verrattuna.

Sarasvuo tuli tunnetuksi 1990-luvulla Hyvät, pahat ja rumat -ohjelman juontajana. Hän siirtyi syrjään perustamansa Trainers' Housen toimitusjohtajan tehtävästä tammikuussa 2011, mutta on edelleen yhtiön hallituksen jäsen.

Lue myös: Tältä Mikko Nousiainen näyttää Jari Sarasvuona – katso ja vertaa!

Ohjaaja Tuukka Temonen tekee parhaillaan Sarasvuosta kertovaa elokuvaa, jonka pääosassa nähdään Mikko Nousiainen.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!