fbq
Uutiset
28.05.2020 19:15
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Tiina
Jari Kurrin ex-vaimo Tiina Kuusikoski: Rakastuin rahanahneeseen pettäjään!
Uutiset
28.05.2020 19:15
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Suomeen Yhdysvalloista paluumuuttanut Tiina Kuusikoski (ent. Kurri) 62, katuu yhä pitkään kestänyttä suhdettaan amerikkalaiseen mieheen. 

- Hän käytti minua ja rahojani vain hyväkseen!

Suhde petolliseen mieheen syttyi noin 20 vuotta sitten, kun Tiina oli muuttanut avioeron jälkimainingeissa Suomesta Yhdysvaltoihin. Kuvaan astui Patrick, jonka Tiina piti yhtä kaikkiaan vuosikymmenen. Tänä päivänä Tiina ei löydä menneestä suhteesta paljoakaan hyvää. 

- Kyseinen ihminen oli erittäin huono vaihtoehto minulle. Olin hauras ja rikkinäinen, kun tapasimme. Hän oli pettäjä, varsinainen Auervaara. Hän ihastui minuun rahan takia. En itse asiassa tiedä, ihastuiko hän minuun koskaan.

Kuvassa: Tiina 1990-luvulla. Katso kuva Tiinasta tänä päivänä uusimmasta Seiskasta! 

Alkuun kaikki näytti kuitenkin oikein hyvältä. 

- Hän osasi miellyttää minua kaksi ensimmäistä vuotta. Sitten kaikki muuttui välillämme, ja hän käytti minua vain hyväkseen. Emme olleet naimisissa, vaikka näin on väitetty suomalaisessa mediassa, Tiina tilittää. 

Tiina

Jari ja Tiina Kurri (nyk. Kuusikoski) 1990-luvulla.

Elämä mallillaan

Suhteen päättymisen jälkeen Tiina palasi Suomeen, koska hän halusi olla lähempänä perhettään. Kymmenen viime vuotta hän on asunut Uudessakaupungissa, huolehtien yli 90-vuotiaasta isästään.
Elämä pikkukaupungissa on mallillaan eikä Tiina ole enää aikoihin etsinyt lohtua alkoholista.

- Paluu ei ole tuntunut isolta elämänmuutokselta, sillä olenhan täällä syntynyt. Olen varhaiseläkkeellä, ja teen öljyvärimaalauksia. Kävin taidekoulun ennen kuin tapasin Jarin. Olen aina ollut taiteilija ja pitänyt jopa oman taidenäyttelyn.