Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Sara Sieppi.

Janojuomat väärään kurkkuun! Sara Siepin Flow-tyyli herätti ihastusta: verkkopaita, alla pelkät mustat rintaliivit – ”Olin silleen et… Voi morjens!”

Vuotuinen Flow-festivaali on jälleen saatu paketoitua Helsingin Suvilahdessa. Kolmepäiväinen kansanjuhla huipentui eilen sunnuntaina (12.8.), kun Comptonin oma poika, moninkertainen Grammy-voittaja Kendrick Lamar villitsi rap-lyriikallaan päälavalla.

Edellisvuosien tapaan Flow oli jälleen loppuunmyyty. Tuhansien ja taas tuhansien festarikävijöiden joukossa vilisi myös monia julkisuudesta tuttuja hahmoja.

Yksi eniten katseita kääntäneistä pariskunnista oli eittämättä Sara Sieppi ja Roope Salminen. Meikkitaiteilija-bloggari Sara ja muusikko-näyttelijä Roope nautiskelivat samaisen sunnuntain festaritunnelmasta.

Siinä missä jonkinlaiseen takintapaiseen sonnustautunut Roope oli varautunut epävakaaseen säähän, Sara viis veisasi paikoin koleastakin kelistä.

– Jos ihan totta puhutaan, huomasin ensin Saran, koska hänellä oli yllään vain verkkopaita ja sen alla mustat rintsikat. Olin silleen, että… Voi morjens! Seiskalle naurahdetaan.

Sara Sieppi & Roope Salminen Flowssa.

Silminnäkijämme mukaan vuoden 2011 Miss Suomi kantoi ylväästi rohkean asunsa.

– Onhan hän nyt seksikäs nainen.

Pariskunta näkyi hengailevan "hyvällä fiiliksellä" kavereidensa kanssa samalla juomia siemaillen.

– Hauskaa näytti olevan. Jotain infoa he näkyivät myös vaihtaneen keskenään, kun Sara sometti niin ahkerasti, Seiskalle kerrotaan.

Festivaalien tiedotteen mukaan tämän vuoden Flow houkutteli Suvilahteen noin 84  000 kävijää.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja seiskan lukija

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!