Hyppää pääsisältöön
Jannika B poseeraa seiskalle

Jannika B:ltä poikkeuksellinen tilitys tv:ssä: Olen tehnyt elämässäni kaksi suurta virhettä!

Muusikko Jannika B avautui aikaisemmin tänä vuonna rohkeasti masennuksesta, joka eskaloitui lopulta siihen pisteeseen, että naisen aviomies Toni Wirtanen joutui taluttamaan tämän lääkärin vastaanotolle. Sama teema jatkuu tuoreessa YLE Kioski -jaksossa, jossa Jannika valottaa muun muassa sitä, mistä kaikki sai alkunsa.

- Ensimmäisen suuren virheen tein jo nuorena flikkana, yläasteikäisenä. Aloin rakentamaan elämääni sellaiseen muottiin, kun oletin, minkälainen on onnellinen elämä sen sijaan, että olisin miettinyt, mitkä asiat tekisivät minut onnelliseksi. Kun sain ravistettua sen ajatuksen ja aloitin kaiken puhtaalta pöydältä, menin kohti intohimoja, kuten musiikkia ja mietin oikeasti, mitä minä haluan elämältäni, Jannika kertoo Kioskissa.

Myöhemmin Jannika kertoo tehneensä elämänsä toisen suuren virheen, kun hän alkoi miettimään, minkälainen hänen tulisi olla, jotta hän olisi hyväksytty.

- Tästä toisesta pyrin eroon. Että osaisin sanoa ei asioille, jotka eivät tunnu omalta tai hyvältä.

Jannika kertoo uskovansa, että masennus ja uupumus hiipivät hänen elämäänsä monen vuoden ajan.

- Pahin on ollut viime vuoden tai puolen vuoden aikana. En voi sanoa, että olen käynyt pohjalla ja olen siitä todella kiitollinen. Siitä saan kiittää läheisiäni, että he ovat vetäneet minua sieltä ylös todella nopeasti. Ei välttämättä pinnalle, kai jalkani vielä polskivat siellä veden alla.

Ohjelman juontaja Gogi kysyy Jannikalta, katuuko hän avautumistaan elämänsä synkistä hetkistä. 

- Muutaman kerran oon mietttinyt, että tulipa tästä näin iso juttu, enkä osannut ihan odottaa sitä. Nauroin sitä, että ennen olin vain Toni Wirtasen vaimo ja nyt olen masentunut Jannika B. Olen iloinen siitä, että olen saanut asiasta vertaistukea ja joku muukin on saanut, Jannika kertoo. 

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!