Uutiset

Jannika B avautuu rajusta kiusaamisesta: Haukkuminen jätti jälkensä!

27.10.2019 13:02

Jannika B, 34, on noussut nopeasti Tanssii tähtien kanssa -kisan voittajasuosikiksi. Viime sunnuntain lähetyksessä hän ja tanssija Aleksi Seppänen saivat tuomaristolta täyden kymppirivin.

– Oli hienoa, että Aleksi sai ansaitsemansa ylistykset. Hän on tehnyt kanssani niin kovasti töitä, Jannika kertoi suoran lähetyksen jälkeen.

Epävarmuus iskee yhä

Jannika on luonut näyttävän musiikkiuran, mutta hänen historiastaan löytyy raskaita aikoja. Muusikko koki rankkaa kiusaamista lapsena ja nuorena, ja hänen ulkonäköään arvosteltiin.

– Tietysti lapsuuden kokemukset vaikuttavat. En edes väitä, etten muka tuntisi epävarmuutta tai ulkonäköpaineita, koska se on inhimillistä.

– Ihminen on laumaeläin, ja varmasti jokainen toivoo tulevansa hyväksytyksi, niin ulkonäöltään kuin persoonaltaan, Jannika pohtii.

Viihdeala on usein armotonta, ja välillä julkkisten ulkonäköä kommentoidaan säälimättömästi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

– En ole itse nähnyt ilkeitä kirjoituksia ulkonäostäni. Faneista ja tukijoukoista kertoo paljon se, että olimme Aleksin kanssa sunnuntain paras pari tuomari- ja yleisöäänten perusteella.

Lue lisää: TTK-tähti Jannika B paljastaa: Kiiruhdan tanssiharjoituksista balettitunneille!

Tytär kaikki kaikessa

Jannikalla ja hänen aviomiehellään Toni Wirtasella, 44, on 4-vuotias Martta-tytär. Vaikka Jannika on monille esikuva, hän haluaa olla hyvä roolimalli etenkin tyttärelleen.

– Tanssilähetyksen jälkeen sain tytöltä ihanan viestin, että hän on ylpeä äidistään. Millään muulla ei ole väliä. Jos tyttäreni on ylpeä minusta, niin se riittää.

– Omatuntoni on puhdas, kun tiedän olevani tyttärelleni sellainen esikuva, että hänkin pystyy tekemään mitä ikinä haluaa ja rakastaa, Jannika kertoo kyyneleet silmissä.

Lue lisää: Jannika B:n ja Toni Wirtasen tytär vanhempiensa jalanjäljillä - "Sitten alkaa show"

tanssi

Perhe tukena

Jannika suorastaan hehkuu puhuessaan perheestään. Hänelle on tärkeää aikatauluttaa tanssiharjoitukset perheen menojen mukaan.

– Treenit alkavat aamulla ja päättyvät niin, että pääsen hakemaan Martan tarhasta. En halua harjoitusten olevan pois perheen yhteisestä ajasta, koska minun ja Tonin aikataulut ovat kiireiset.

– Perheeni elää vahvasti mukana kisassa. Puhumme paljon ohjelmasta Tonin kanssa, mutta Martta ja hänen harrastuksensa tasapainottavat kaikkea mukavasti.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Kimmo Brandt
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!