Uutiset

Janni Hussin yllätyspaljastus Seiskalle: ajautui hermoromahduksen partaalle - "Kärsin paniikkikohtauksista"

17.10.2019 09:16

Janni Hussilla, 28, on täysi työ pysyä perässä, kun hänen seitsemänvuotias Harri-villakoiransa kipittää luontopolkua ylös. Ympärillä levittäytyy kuvankaunis Kymenlaakso ja Repoveden kansallispuiston huikea ruska.

– Onhan tämä Repovesi aivan omaa luokkaansa. Kouvolasta kun olen, saavun tänne mielelläni niin usein kuin mahdollista. Täällä mieli lepää.

Janni Hussi on iän myötä oppinut rauhoittumaan. – Kesällä tajusin, että olen koko ajan kohkannut pää kolmantena jalkana mutta ilman mitään selkeää suuntaa.
Janni Hussi on iän myötä oppinut rauhoittumaan. – Kesällä tajusin, että olen koko ajan kohkannut pää kolmantena jalkana mutta ilman mitään selkeää suuntaa.

 

Lue myös: Kroppa reistailee! Janni Hussi avautuu terveyshuolistaan: En ole pysynyt harrastamaan urheilua!

Ajautui uupumukseen

Rauhoittumiselle onkin ollut tarvetta. Janni avautuu Seiskalle avoimesti vaikeista ajoistaan, jolloin liian hektinen arki oli sysätä hänet hermoromahduksen partaalle.

– Muutama vuosi tuli painettua aika ympäripyöreitä päiviä. Kerta toisensa jälkeen ajoin itseni niin pahaan uupumustilaan, että sain jopa muutamia paniikkikohtauksia.

Lue myös: Joel Harkimo rakkaansa Janni Hussin tukena syöpätaistelussa – ”Yritän olla poikaystävä, jolle voi puhua aina, kun on raskasta!”

– Kun olin käynyt kunnolla pohjalla, lupasin itselleni, etten enää ikinä ajaisi itseäni tällaiseen tilanteeseen, vaan pitäisin enemmän vapaata ja antaisin aikaa itselleni. Mutta aina ne työt tuntuivat niin mukavilta, että ajauduin kuin huomaamatta mukaan kaikenlaisiin projekteihin.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!