Hyppää pääsisältöön
Niina Lavonen

Janni Hussin syöpä säikäytti Niina-Maria Lavosen - missikaunotar tarkastutti luomensa: Poistetaan muutama

Somevaikuttaja Janni Hussi kertoi viime viikon torstaina (6.6.) sosiaalisessa mediassa, että hän sairastaa dermatofibrosarkomaa, joka on tukikudossyövän yleisnimitys. 

Osasyy siihen, miksi Janni halusi tuoda asian esille oli se, että jos edes yksi ihminen hänen kokemuksellaan menisi lääkäriin tarkistuttamaan luomensa ja välttyisi ikävältä, olisi hänen julkitulonsa tehnyt tehtävänsä. 

Lue lisää: Janni Hussi paljastaa leikkausarpensa - tärkeä sanoma: "Jos edes yksi ihminen varaa ajan lääkäriin"

Huolestunut viesti

Vuoden 2011 Miss Suomi -kisoissa perintöprinsessaksi tullut Niina-Maria Lavonen säikähti Jannin uutista. Niina-Maria  julkaisi viime viikolla Instagram Storiesissa kuvan luomestaan. Samassa hän ilmoitti säikähtäneensä Jannin uutista ja pohti, pitäisikö hänen mennä lääkäriin. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.) 

Tänään tiistaina (11.6.) Niina-Maria julkaisi Stories-osioon kuvan, jossa hän kertoi menevänsä lääkäriin näyttämään luomensa. 

- Hyvälaatuisilta näyttivät, poistetaan silti muutama, Nina kirjoitti julkaisemaansa kuvaan. 

"Harvoin tekemisissä"

Niina ja hänen kihlattunsa Juho Kunttu sauvat viime kesänä esikoislapsensa. Ennen äitiyslomaansa Niina työskenteli pankkialalla, misseyden hän on jättänyt taakseen. 

Pariskunta asuu Helsingin Vallilassa. 

Niina asui aikoinaan kimppakämpässä Sara Siepin kanssa, nykyisin he ovat harvakseltaan tekemisissä. 

- Se harmittaa hiukan. Kävimme hiljattain katsomassa Saran kanssa Roope Salmisen Kolina-improvisaatioryhmän keikan. Meillä molemmilla on nykyisin eri tyyppiset elämät. Teen töitä melkein 12 tuntia päivässä, Niina Lavonen totesi Seiskalle vuonna 2017. 

 

 

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!