Janni Hussi

Janni Hussia ei vielä nähdä valkoisessa mekossa alttarilla - "Ei ole aikaa häiden suunnittelemiseen!”

28.02.2020 19:06

Janni Hussi, 28, kertoo Ennätystehdas -ohjelman livetapahtumassa, että hänelle ja Joel Harkimolle, 29, avioliitto ei ole vielä ajankohtaista.

- Ei tässä riitä aika häiden suunnittelemiseen. Meillä on tällä hetkellä niin hyvä flow töiden ja omien juttujen suhteen, että keskitytään niihin nyt, Janni toteaa.

Janni vieraili äskettäin Joelin Sulamispiste-podcastissa, jossa pariskunta keskustelivat tulevaisuuden haaveistaan, ja hänen mukaan saattaa olla että kuullaan tulevaisuudessa lisää heidän mietteitään parisuhde-asioista, ja muistakin aiheista.

-Ollaan saatu tosi paljon hyvää palautetta meidän jaksosta, vaikka alun perin oltiin suunniteltu että tämä on vaan yksittäinen juttu. Suosio pisti miettimään että ehkä meidän pitäisi harkita myös yhteistä podcastia.

Jannilla on tiedossa kiireinen kevät, ja hänet nähdään muun muassa Ennätystehdas -ohjelman juontajana, joka on hänelle uusi aluevaltaus. Janni kertoo arvostavansa suomalaisten eri taitoja myös oman harrastustaustansa takia.

- Minullahan on jalkapallo-tausta, ja sen kautta olen oppinut arvostamaan kaikenlaisia taitoja, koska tiedän että ne vaativat paljon harjoitusta ja aikaa. Mielestäni on aivan mahtavaa miten kerta toisensa jälkeen sinne studioon astelee ihmisiä, joilla on niin spesiaali taito, Janni iloitsee.

Ennätystehdas saa ensi iltansa maaliskuun 10. päivä Fox-kanavalla.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Monica Ollas
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!