Janni Hussi parisuhdearjestaan.

Janni Hussi parisuhdearjestaan Joel-rakkaansa kanssa: ”Äksyilyt tulevat huonosta kommunikaatiosta!”

26.10.2019 05:02

MTV:n Fort Boyard -sarjan kuvauksissa Joel Harkimon kanssa seurustelevasta Janni Hussista, 28, kuoriutui varsinainen villikko.

– Siellä pääsin kiipeilemään linnakkeen reunalla ja loikkimaan benji-hyppyjä. Olen myös hypännyt laskuvarjolla. Nyt ymmärrän täysin, että siihen voi jäädä koukkuun. Sellaisesta tulee aivan huikeat fiilikset!

– Pakko myöntää, että olen vähän sellainen adrenaliininarkkari, Janni naurahtaa.

Lue lisää: Uudelle uralle tähtäävä Janni Hussi myöntää: Olen adrenaliininarkkari!

Siinä missä Janni tarvitsee aika ajoin adrenaliiniryöppyjä, kotona Helsingissä odottaa tasapainottava taho.

– Vaikka olenkin tällainen aktiivinen koheltaja, olen samalla myös määrätietoinen. Jolle taas on suurpiirteisempi ja paljon rauhallisempi, Janni vertaa.

– Parisuhde vaatii aina vaivannäköä. Haluan priorisoida etusijalle parisuhteeni, ystäväni ja perheeni. Ne ovat kaikkein tärkeintä, Janni alleviivaa.
– Parisuhde vaatii aina vaivannäköä. Haluan priorisoida etusijalle parisuhteeni, ystäväni ja perheeni. Ne ovat kaikkein tärkeintä, Janni alleviivaa.

 

Lue myös: Janni Hussi hehkuttaa Jolle-rakastaan: ”Hän on usein ihmetellyt…!”

Erilaiset luonteet tukevat toisiaan, eivätkä Janni ja Joel juurikaan riitele.

– Äksyilyt tulevat lähinnä huonosta kommunikaatiosta: toinen saattaa puhua aidasta ja toinen taas aidanseipäästä. Sitten nauramme sille yhdessä, että ai, sä tarkoitit tota.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!