Uutiset

Janni Hussi hehkuttaa Jolle-rakastaan: ”Hän on usein ihmetellyt…!”

21.10.2019 13:01

Janni Hussi, 28, kertoi viime viikolla Seiskalle vaikeista ajoistaan, kun hän ajautui hermoromahduksen partaalle ja kärsi paniikkikohtauksista.

Lue lisää: Janni Hussi ajautui hermoromahduksen partaalle: Kärsin paniikkikohtauksista!

Janni havahtui tilanteeseensa vasta tänä kesänä, jolloin hän soi itselleen pitkästä aikaa kunnon hengähdystauon. Pysähtymisen ja itsensä kohtaamisen ansiosta Janni tajusi, millainen hän on oikeasti ihmisenä.

– Aiemmin aina jarruttelin ja mietin, uskallanko sanoa näin ja näin, loukkaantuuko joku tästä ja mahtaako joku pitää minua tyhmänä. Nyt saatan alkaa tanssia bensa-asemalla samaan aikaan, kun Jolle seuraa sivusta naama punaisena.

– Parisuhde vaatii aina vaivannäköä. Haluan priorisoida etusijalle parisuhteeni, ystäväni ja perheeni. Ne ovat kaikkein tärkeintä, Janni alleviivaa.
– Parisuhde vaatii aina vaivannäköä. Haluan priorisoida etusijalle parisuhteeni, ystäväni ja perheeni. Ne ovat kaikkein tärkeintä, Janni alleviivaa.

 

Lue lisää: Pohjalla käynyt Janni Hussi muutti somekäyttäytymistään: ”Saatan olla tukka pystyssä pieruverkkareissa!”

Korvaamaton Jolle

Juuri poikaystävä Joel Harkimon tuki on ollut Jannille korvaamatonta.

– Jollella on ollut suuri vaikutus, että uskallan olla oma itseni. Hän on usein ihmetellyt, miten voin olla samaan aikaan sekä maailman oudoin että myös siistein tyyppi. Hän on kannustanut minua olemaan juuri sellainen kuin olen.

Lue myös: Hektinen lemmenloma! Turistiryntäys yllätti Janni Hussin ja Joel Harkimon – ”Niin järkyttävästi ihmisiä, ettei voinut kääntyä!"

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!