Hyppää pääsisältöön
Janni Hussi avautuu syömishäiriöstään: pysäyttävä kuva!

Janni Hussi avautuu syömishäiriöstään: pysäyttävä kuva!

Fitnesspäiväkirjat-tähti Janni Hussi kertoo avoimesti syömisensä häiriintymisestä.

Janni postasi Instagramiin pysäyttävän kuvan itsestään todella laihassa fitness-kunnossa ja kertoi:

- Ennen söin aina kouluruoan, nyt olin päättänyt käyttää tämän ajan "paremmin" koulun vessassa tekemässä vatsalihaksia.

 

 

Blogissaan Janni kertoo, että hän alkoi 12-vuotiaana nähdä itsessään yhä enemmän puutteita. Teini-Janni vertaili itseään vapaapainijanaisiin, jotka olivat laihoja, mutta muodokkaita "oikeista paikoista".

- Tuolloin minun olisi vielä pitänyt nauttia lapsuudestani ja leikkiä pihalla kurppaa naapurin lasten kanssa. Mieleni oli kuitenki sairastunut. Aloin etsiä tietoa laihduttamisesta.

Janni saattoi esimerkiksi nousta yöllä seisomaan sänkynsä viereen, sillä seisominen kuluttaa enemmän energiaa kuin makaaminen.

 

Sairaus tuli takaisin

Janni toipui lopulta hetkeksi, mutta hänen kiinnostuttuaan fitnessistä ongelmat alkoivat taas. Syöksykierre kulminoitui siihen, että loppuunpalanut Janni ei enää koirapuistossa edes tajunnut, miten koiralle heitetään palloa. Fitness-kisaaminen jäi siihen, ja romahdusta seurasi kahden vuoden kuntoutus, kunnes Janni saattoi vihdoin sanoa olevansa terve.

- Rakastan edelleenkin kovaa treeniä ja terveellistä ruokaa, mutta enää se ei määritä elämääni. Voin käydä ulkona syömässä ja jättää treenejä väliin, ilman että koen olevani huono ihminen. Vielä kaksi vuotta sitten se ei ollut mahdollista.

 

 

 

 

 

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!