Uutiset
Katso kuvat!

Janne Nacci Tranberg lopultakin oikeuden edessä vastaamassa syytteisiin ALV-petoksista - tiukat turvatoimet, kuvauskielto: "Uhattu tappaa"

09.01.2020 13:57

Suomen kenties tunnetuin alamaailman vaikuttaja, moottoripyöräjengi Cannonball MC:n entinen johtohahmo Janne "Nacci" Tranberg, 45,  jäi lokakuussa kiinni Espanjassa, pitkän pakoilun jälkeen.

Espanjasta Nacci lennätettiin Suomeen kärsimään vajaan kahden vuoden lainvoimaista vankeustuomiota talousrikoksista. Hän istuu Turussa, Saramäen vankilassa.

Naccia epäillään osallisuudesta törkeään huumausainerikokseen, joka mediatietojen mukaan kytkeytyy Sofia Belórfin miesystävä Niko Ranta-ahon huumejuttuun. Huumejuttu on määrä käsitellä tämän talven aikana, joskin Naccin osalta esitutkinta on vielä kesken. 

Sofia Belórfin Niko-rakas ihmeissään – rikollispomo Janne "Nacci" Tranberg liitettiin samaan huumevyyhtiin!

ALV-petokset

Torstaina 9.1. Nacci vastasi syytteisiin kohutun ALV-petosjutun tiimoilta. Kyseisestä rikoskokonaisuudesta on luettu tuomioita jo syksyllä, paitsi Naccille, joka karkasi lain kouraa ulkomaille.

3.10.2019: Cannonball-jengiin kytkeytyvässä veropetosjutussa luettiin tuomioita - satoja tuhansia euroja valtiolta pöytälaatikkofirmoille!

Nacci oli avainasemassa, kun toimimattomilla pöytälaatikkofirmoilla haettiin verottajalta aiheettomia arvonlisäveron palautuksia. Niitä verohallinto myös ennätti maksaa, kunnes poliisi tajusi mitä oli tekeillä. Viranomainen pysäytti petostehtailun. Rahaa oli päätynyt valtiolta rikollisille arviolta yli miljoona euroa.

Uutuuskirja: Näin karmealla tavalla Cannonball MC antoi potkut Janne ”Nacci” Tranbergille!

Paikalla Helsingin käräjäoikeudessa oli Seiskan erikoistoimittaja Panu Hörkkö.

- Istunto pidettiin turvasalissa, eikä kameroita laskettu sisään. Näin kuitenkin vastaajan vilaukselta. Hän oli silminnähden laihtunut ja kasvoistaan punertava. Muutos aiempaan oli selvä, sillä hänhän oli ennen varsin lihaksikkaassa kunnossa. Voisi ajatella, että hän on riutunut pakomatkallaan ja vankilassa. 

Seiskan tietojen mukaan "Nacci on uhattu tappaa". Uhka selittää poikkeukselliset turvajärjestelyt talousrikosjutun käsittelyssä. 

Torstain istunnon päätteeksi Naccille luettiin tuomio alv-vyyhdistä. Koska hänellä on kontollaan jo yksi lainvoimainen talousrikostuomio, langetettiin hänelle kaksi vuotta ja seitsemän kuukautta ehdotonta vankeutta. Nacci on myöntänyt syyllistyneensä syytteessä lueteltuihin rikoksiin. Korvauksia hän joutuu maksamaan yli 700 000 euroa.

Juttua päivitetty kello 18:21, lisätty tuomio.

Kielto

Nacci itse on julkaissut suositulla Instagram-tilillään kuvan uudesta ulkonäöstään. Kuten kuvasta näkyy, hänen hurjat naamatatuointinsa ovat kadonneet!

Aiemmin hän näytti näin rajulta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#life #blogger #playoffs 😳

A post shared by @ janne.nacci on

Teksti:Pauli Poutanen, Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!