Hyppää pääsisältöön
Vain Seiskassa!
Jenny Helenius.

Jälleen järisyttävä yllätyskäänne! Hävyttömän komean könsikkään kanssa ympäri pk-seutua suudellut Bachelorette-Jenny jysäyttää totuuden tiskiin – ”Kröhöhömm…”

Puoli valtakuntaa pettyi pahoin, kun selvisi, ettei Jenny Helenius löytänytkään unelmiensa miestä Livillä ja Nelosella nähdystä Bachelorette Suomesta. Ohjelma tosin päättyi lupaaviin tunnelmiin Jennyn valittua rinnalleen joensuulaisen Joonan, mutta kyyhkyläisten yhteiselo ei sitten lopulta ollutkaan aivan niin auvoisaa.

Lue lisää: Bachelorette-Jenny, 35, hämmästyi joensuulaisen Joonan, 27, käytöksestä - edes naku-uinti ei sytyttänyt: ”Hän vain puski päälle – mietin, että oh my god”

Tv-kameroiden sammuttua Jenny kertoi Seiskalle, ettei hän saanut ohjelman aikana tapailla ketään julkisesti. Niinpä turkulaislähtöisen kaunottaren syksy oli pitkä ja osin salailun verhoama, sillä hän joutui tapailemaan kaikessa hiljaisuudessa ex-poikaystäviään.

Lue lisää: Bachelorette-Jenny Heleniuksen jymypaljastus: ”Tapailin salaa ex-miehiäni ohjelman aikana!”

Tyrmäävällä Jennyllä on ollut mukavasti sutinaa Bachelorette Suomen päätyttyä.
Tyrmäävällä Jennyllä on ollut mukavasti sutinaa Bachelorette Suomen päätyttyä.

 

Enää Jennyn ei tarvitse salailla mitään. Hieman ennen joulua kansalaiset hieroivat silmiään niin Helsingissä kuin Espoossakin, kun Jenny antautui estoitta kiihkeään suuteluun tuntemattoman körilään kanssa.

Lue myös: Useita havaintoja pääkaupunkiseudulta! Upea Bachelorette-Jenny, 35, antautui siellä täällä suuteluun hävyttömän komean könsikkään kanssa – ”On tainnut Tinder laulaa…”

Seiskan julkaisemat kuvat olivat paljonpuhuvat, ja niille loogista tulitukea antoivat myös yksityiskohtaiset kuvailut tapahtumapaikoilta. Tässä vaiheessa hätäisimmät ehtivät jo ehkä toivoa vuosisadan rakkaustarinan syntyä, vaan miten mahtaa olla asian laita?

Lue myös: Paljonpuhuvat kuvat julki! Tyrmäävän kaunis Bachelorette-Jenny, 35, tykitti karaokea Helsingissä ja hempeili Espoossa – ”Suutelivat kaikkien nähden”

Seiska tavoitti Suomen tavoitelluimman "poikamiestytön" kommentoimaan suuteluepisodia.
Seiska tavoitti Suomen tavoitelluimman "poikamiestytön" kommentoimaan suuteluepisodeja.

 

Seiska tavoitti Jennyn kommentoimaan tulikuuman pusutteluviikonlopun tapahtumia.

– Voi voi voi… Kyllä, meikäläisen seuraan eksyy joskus pitkiä ja komeita herrasmiehiä, Jenny myöntää nauraen.

Mainitsit aiemmin haastattelussamme asentavasi deittisovelluksia puhelimeesi. Nyt myös silminnäkijämme ovat pohtineet, onko Tinder tehnyt tehtävänsä?

– Kröhömm… Sitähän ei tiedä kukaan muu kuin minä, Jenny muotoilee vastausta aavistuksen aprikoituaan.

Entä voiko tässä jo onnitella uuden parisuhteen johdosta?

– Hahaa, ehei! Olen ihan sinkku edelleen, Jenny jysäyttää todellisen jättiyllätyksen.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Atte Kajova, Nelonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!