Paparazzikuvat!

Jalankulkijat vaarassa! Susanna Penttilä ajeli Bemarillaan Helsingissä liikennesäännöistä piittaamatta – kuvat!

Uutiset | 05.09.2017 08:05

Seiskan paparazzi bongasi povipommi Susanna Penttilän, 45, viime viikolla Helsingistä. Stressaantuneen oloinen Suski hyppäsi Bemariinsa ja lähti ajelemaan kohti Munkkiniemeä.

Kesä ei ole ohi: Susanna Penttilä biksuissa ja nännit tyrkyllä - kuvat!

Muutaman sadan metrin ajon jälkeen Suskin piittaamattomuus liikenteessä paljastui. Fredrikinkadulla hän hurautti vauhdilla bussin ohi, joka oli pysäkiltä ottamassa matkustajia kyytiin. Suskin menoa ei haitannut keltainen sulkuviiva, jonka yli hän kaasutti.

Susanna ohitti bussin.

Raitiovaunujen sekä bussien ohitus on usein kielletty muun muassa siksi, että keulan kohdalta etenkin lapset ylittävät tien valitettavan usein. He osaavat usein katsoa tilanteessa oikealle, mutta harva osaa aavistaa, että vasemmalta vielä tulee auto väärästä suunnasta.

Susanna Penttilä kurveja nuolevassa, edestä avonaisessa haalariasussa: Luovuin tiukasta ruokavaliosta ja treenaamisesta!

Susanna ei voittanut ohituksellaan mitään. Hän pääsi ohi, mutta bussi liimautui heti hänen peräänsä ja niin mentiin Fredan toiseen päähän asti.

Katosi horisonttiin

Susanna jatkoi matkaansa Hietalahteen. Reitin varrella oli useita tilanteita, kun jalankulkijalle olisi pitänyt antaa tietä, mutta Susanna painoi suojatien yli vauhtiaan hidastamatta. Merikannontiellä Suski pyyhälsi aivan suojatien eteen pysähtyneen taksin keulan ohi lainkaan hidastamatta.

Huh, Susanna Penttilän rohkea asuvalinta: halkio rintoihin asti – alushousutkin jätetty pois!

Munkkiniemessä Suski painoi eräällä suoralla kaasua siihen malliin, että paparazzi jäi kauas taakse.

Jalankulkijat äimistelivät

Professorintiellä nähtiin vielä yksi tilanne, jossa Susanna olisi voinut käyttää malttia. Suojatiellä kävellyt nainen ja tien toisella puolella tallustellut mies jäivät katselemaan ihmetellen valkoista Bemaria, joka hidastamatta kaasutti aivan suojatiellä olleen naisen nenän edestä.

Jalankulkijat ihmettelivät Susannan ajamista.

Lopulta Suskin määränpää selvisi: hän kävi hakemassa iltapäiväkerhosta ala-asteikäisen pienen poikansa.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!