Uutiset

Jääkö Tinder kakkoseksi - isovanhemmille oma deittiapplikaatio!

05.06.2014 18:21

Suomessakin suosioon nousseen Tinder-deittiapplikaation inspiroimana Yhdysvalloissa on nyt kehitetty ikäihmisten oma deittiaplikaatio! 

Yhdysvalloissa on huomattu, että nykyään useat seniorikansalaiset ovat myös aktiivisia internetin käyttäjiä. Jo pitkään on myös tiedetty monien ikäihmisten kärsivän yksinäisyydestä.

Tietotekniikka- ja bisnesalan hyvin hallitseva  Andrew Dowling on kehitellyt sovelluksen nimeltään Stich. Yhdysvalloissa tätä kumppanin etsimiseen tarkoitettua applikaatiota kutsutaan "senioreiden Tinderiksi."  Sovelluksen avulla voi löytää itseään lähellä olevat ikäihmiset. On itsestään kiinni, haluaako jutun johtavan romanssiksi asti. Useat saattavat myös etsiä vain päiväkahviseuraa. Ja tarkoitamme tässä todella vain kahviseuraa.

 

Iäkkäillä erityisvaatimukset

Palvelu muistuttaa Tinderiä.

- Yksi asia, jonka olemme matkineet Tinderistä, on toivotut yhteydenotot. Käyttäjämme pystyvät ottamaan yhteyttä toisiinsa vain, jos he ovat kumpikin tykänneet toistensa profiileista, Andrew kertoi Vice-sivuston haastattelussa.

Muutoin Stich keskittyy iäkkäiden erikoisvaatimuksiin.

- Kaikki muu on erilaista, kuten se miten identifioimme käyttäjämme. Ikäihmiset myös suosivat puhelinsoittoja chattailun sijaan, Andrew kertoo.

 

Vuoden lopussa ehkä Suomeen

Stich on vasta testivaiheessa Yhdysvalloissa, mutta käyttäjät ovat olleet suurimmaksi osaksi tyytyväisiä palveluun. Vielä ei ole tiedossa, milloin Stichistä tulee kansainvälinen deittisovellus.

- Emme ole vielä sopineet lanseerauspäivää kansainvälisille markkinoille. Riippuu siitä, miten kokeilujakso menee, mutta toivomme, että saamme palvelun kansainväliseksi vuoden loppuun mennessä, Andrew kertoo Vicelle.

 

Teksti:Mira Sharma
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!