Jaakko Parkkali aiheutti ystävänsä kanssa tulipalon – pieru pelasti poikaporukan ja pikkusiskon katastrofilta: "Liekit kahden metrin korkuisia!"

Uutiset | 24.07.2018 19:56

Suosittu videobloggaaja Jaakko Parkkali tunnetaan tunnollisena nuorena miehenä, mutta välillä varovaisimmillekin henkilöille sattuu kömmähdyksiä. Tuoreella Storytime-videolla Jaakko tunnustaakin erään nuoruuden hölmöilyn, josta aiheutui tulipalo. 

Tapahtumat sijoittuvat vuosien taakse, kun Jaakko kavereineen vietti kesäiltaa nimeltä mainitsemattoman ystävänsä omakotitalolla. Iltaa vietettiin muun muassa videopelien merkeissä ja erien lomassa pojat kävivät tupakoimassa yläkerran parvekkeella. 

Jossain kohtaa iltaa pojat huomasivat palaneen hajua. Koska hajun lähdettä ei löytynyt, jatkoivat nuoret miehet iltaansa. 

- Noin tunti myöhemmin yksi ystävistämme pieraisi ja kaikki tyypit olivat heti ”täällä haisee pahalta”. Sitten joku meni avaamaan yläkerran parvekkeen oven, jotta saisimme raikasta ilmaa. Kun hän avasi oven, niin hän huusi: Nyt on sitten kämppä tulessa. Mietimme, että miten tämä voi olla mahdollista, kunnes tajusimme, että kyllä siellä varmaan äsken sitten joku paloi…

Lue myös: Huhuh, Suomen YouTube-tähdillä järisyttävät tulot! Tubettamisella tienaa liki 80 000 euroa!

Talossa nukkui kaverin pikkusisko

Tulipalo sai alkunsa palavasta tupakan tumpista, joka oli mitä ilmeisemmin tippunut parvekkeen lautalattian raosta villaeristeisiin. Näin ollen palava villa oli tippunut parvekkeen alla olevalle terassille, joka oli syttynyt ilmiliekkeihin. 

- Liekit olivat kahden metrin korkuisia. Voin sanoa, että se paniikki mikä oli… Juoksimme alakertaan ja emme soittaneet palokuntaa, vaan haimme kattiloihin vettä ja aloimme sammuttamaan paloa. Olisimme toki voineet soittaa sen palokunnan, mutta en usko, että edes jotenkin ajattelimme asiaa kunnolla siinä kohtaan. Emme ajatelleet miten asiaa hoidetaan, muuten kuin, että se tuli on saatava sammutettua. Loppujen lopuksi saimme kuin saimmekin sen palon sammutettua, Jaakko kertoo. 

Jaakon ja hänen kavereidensa lisäksi talossa oli hänen ystävänsä pikkusisko, joka nukkui alimmassa kerroksessa. Aivan tulessa olevan terassin viereisessä huoneessa. Onni onnettomuudessa pojat huomasivat palon tarpeeksi nopeasti eikä kukaan loukkaantunut.

- Nyt jo vähän naurattaa, mutta ilman sitä pierua me olisimme voineet huomata tulipalon paljon myöhemmin. Nykyään olen todella tarkka. Esimerkiksi, kun lähden kotoa, tarkastan hellat ja muut välineet ennen kuin lähden, Jaakko jatkaa. 


 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus (kuva manipuloitu)
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!