Hugo Järv sai apua Marko Jantuselta.

Jääkiekkolegenda Marko Jantunen ohjasi Paratiisihotelli-tähti Hugo Järvin Minnesota-hoitoon peliriippuvuudesta – retkahti puolen vuoden kuivilla olon jälkeen!

Uutiset | 13.12.2017 09:42

Seiska on kertonut Paratiisihotelli-ohjelmasta tutun Hugo Järvin peliongelmasta, kun mies on hävinnyt huomattavia summia uhkapeleissä.

Lue lisää: Paratiisihotelli-tähti Hugo Järv, 20, tuhoaa elämäänsä peliriippuvuudella: Olen hävinnyt uhkapeleihin yli 200 000 euroa!

Lue lisää: Pahasta peliriippuvuudesta kärsivä tosi-tv-tähti Hugo Järv, 20, siirsi luvatta vanhempiensa rahaa pelitileille: Pelasin heidän rahojaan kymmeniätuhansia euroja!

Edes Minnesota-hoito ei ole katkaissut Paratiisihotelli-ohjelmasta tutun miehen riippuvuushelvettiä.

– Olen joskus pohtinut, olisiko helpompi vain päättää päivänsä. Hoitojakso sai kuitenkin tajuamaan, että aina on jokin toinen keino. En aio antaa peliriippuvuuden voittaa minua.

28 vuorokauden Minnesota-hoitojakson jälkeen Hugo pysyi kuivilla yli puoli vuotta. Hän kuvailee kautta elämänsä parhaaksi ajaksi. Hän kuitenkin laiminlöi jälkihoidon ja vertaistukiryhmät, ja lopputulos oli retkahdus.

– Kaverini pyysi 200 euroa pitkävetoon. Hälytyskellojen olisi pitänyt soida, mutta lainasin ja osallistuin puoliksi itsekin. Petin itseäni ajattelemalla, että en varsinaisesti itse pelannut. Voittoa tuli 1 000 euroa. Pelaaminen lähti parissa päivässä lapasesta.

Jarna auttoi hoitoon!

Hugo on pelannut kiekkoa koko ikänsä. Toissa syksynä hänen joukkueensa valmentajaksi tuli vakavan päihdeongelman selättänyt kiekkolegenda Marko ”Jarna” Jantunen. Hugo mietti, voisiko oman riippuvuutensa selättänyt Jarna auttaa.

Marko Jantunen yritti auttaa Hugoa.

– Helmikuun alussa olin taas vienyt isäpuoleni tililtä sievoisen summan. Kun ne oli hävitty, päätin, että jotain on tehtävä. Laitoin Jarnalle viestin keskellä yötä. Hän vastasi saman tien, ja parin päivän päästä olin matkalla hoitoon.

– Pelasin viimeiset 1 800 euroani kännykällä ajaessani Riihimäelle Minnesota-hoitoon. Jarna ajoi edelläni, ja oli lähellä, etten törmännyt häneen, kun keskittymiseni oli pelissä.

Jarna oli Hugon tukihenkilö, mutta retkahduksen aiheuttaman häpeän takia Hugo ei ole pitänyt häneen yhteyttä.

– Tuntuu, kuin olisin pettänyt hänet.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!